Як приготувати найсоковитіші реберця: переможниця "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт

Як приготувати найсоковитіші реберця: переможниця "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт

Рецепт ребер, яким поділилася Валерія Матрохіна, універсальний. Страву можна приготувати і вдома у духовці, і на природі на мангалі.

«А ви колись хотіли приготувати ті самі ребра, як в найсмачнішому мʼясному ресторані? Ось і вони, зберігайте рецепт, на сезон барбекю те, що треба», - запевнила кухар.

Інгредієнти потрібні наступні: Ребра свинячі - 1 кг, Сушена цибуля та часник, Чорний перець, Коріандр, Сушений перець чилі, Сіль.

«За бажанням, ще додавайте ваші улюблені спеції: паприку, копчену паприку, трави і тд», - зазначила переможниця «Мастер Шеф».

Соковиті реберця, як в ресторані.

Для глазурі знадобляться Соус барбекю - 200 мл, кетчуп - 100 мл, мед - 100 мл, гірчиця - 50 мл.

Валерія також детально розповіла хід приготування ребер.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Крок перший – з ребер знімаємо плівку, добре натираємо спеціями та сіллю, щоб смак був насиченим. Потім викладаємо шар фольги, зверху шар пергаменту. Зверху викладаємо ребра і дуже щільно їх закручуємо.

«Розпалюємо мангал, поки дрова не перетворились в вугілля, викладаємо на них ребра і томимо їх приблизно 1-1,5 години залежно від розміру ребер», - розповыла Валерія.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Якщо реберця печуться у духовці, то їх так само потрібно загорнути і готувати 1-1,5 години при 180 °C.

Особливого смаку таким ребрам надасть глазур. Для цього перемішуємо соус барбекю, кетчуп, мед та гірчицю.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Ребра дістаємо з фольги, перекладаємо на решітку і змащуємо соусом з двох боків. Смажимо ребра поки соус не підсмажиться, потім змащуємо ще раз і знов чекаємо поки він схопиться, робимо це з двох боків.

«Так можна робити 2-3 рази для гарної хрусткої скоринки. Смажимо приблизно 20-30 хвилин. В духовці так само, розкриваємо фольгу, змащуємо глазурʼю і смажимо у режимі гриль 20 хвилин при температурі 200 °C перевертаючи», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» хід приготування ребер.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Шашлик буде танути у роті: шеф-кухар розкрив головні секрети рецепту.

Приголомшливий рецепт соусу до шашлику: захочеться готувати його завжди.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: "Стефанію" мають знати напам’ять

Отримати не можна забрати: ВПО назвали умови для оформлення субсидії на опалювальний сезон

Медовик із ягодами: "Мастер Шеф" розповів, як зробити торт із насиченим медовим смаком

Melovin заліз у ванну голяка, і взявся позувати: красу не приховала навіть піна

Синоптики попередили про затоки арктичного повітря: оголошено, чого очікувати від погоди

На уроки після повітряних тривог: чи варто відправляти дітей до школи – думка експерта

Відкупитися не вдасться: антикорупційні органи представили новий закон після скандалу з попереднім

Які квіти потрібно садити восени: швидко приживуться і пишно зацвітуть навесні

Гроші на навчання: хто з школярів отримає нову допомогу

Рецепт оригінальної закуски з яєць від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: просто та смачно

Водіям готують радикальні зміни: більше не виписуватимуть дрібні штрафи – просто відберуть права

Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики

Доведеться віддати 270 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на свинячий ошийок, грудинку та шашлик

Емоційний підйом та фінансові питання: астрологічний прогноз на 12 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Чому 12 жовтня не можна запитувати "хто там?" і треба боятися зорепадів: прикмети та заборони на Андроніка