Як приготувати найсоковитіші реберця: переможниця "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт

Як приготувати найсоковитіші реберця: переможниця "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт

Рецепт ребер, яким поділилася Валерія Матрохіна, універсальний. Страву можна приготувати і вдома у духовці, і на природі на мангалі.

«А ви колись хотіли приготувати ті самі ребра, як в найсмачнішому мʼясному ресторані? Ось і вони, зберігайте рецепт, на сезон барбекю те, що треба», - запевнила кухар.

Інгредієнти потрібні наступні: Ребра свинячі - 1 кг, Сушена цибуля та часник, Чорний перець, Коріандр, Сушений перець чилі, Сіль.

«За бажанням, ще додавайте ваші улюблені спеції: паприку, копчену паприку, трави і тд», - зазначила переможниця «Мастер Шеф».

Соковиті реберця, як в ресторані.

Для глазурі знадобляться Соус барбекю - 200 мл, кетчуп - 100 мл, мед - 100 мл, гірчиця - 50 мл.

Валерія також детально розповіла хід приготування ребер.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Крок перший – з ребер знімаємо плівку, добре натираємо спеціями та сіллю, щоб смак був насиченим. Потім викладаємо шар фольги, зверху шар пергаменту. Зверху викладаємо ребра і дуже щільно їх закручуємо.

«Розпалюємо мангал, поки дрова не перетворились в вугілля, викладаємо на них ребра і томимо їх приблизно 1-1,5 години залежно від розміру ребер», - розповыла Валерія.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Якщо реберця печуться у духовці, то їх так само потрібно загорнути і готувати 1-1,5 години при 180 °C.

Особливого смаку таким ребрам надасть глазур. Для цього перемішуємо соус барбекю, кетчуп, мед та гірчицю.

Соковиті реберця, як в ресторані.

Ребра дістаємо з фольги, перекладаємо на решітку і змащуємо соусом з двох боків. Смажимо ребра поки соус не підсмажиться, потім змащуємо ще раз і знов чекаємо поки він схопиться, робимо це з двох боків.

«Так можна робити 2-3 рази для гарної хрусткої скоринки. Смажимо приблизно 20-30 хвилин. В духовці так само, розкриваємо фольгу, змащуємо глазурʼю і смажимо у режимі гриль 20 хвилин при температурі 200 °C перевертаючи», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» хід приготування ребер.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Шашлик буде танути у роті: шеф-кухар розкрив головні секрети рецепту.

Приголомшливий рецепт соусу до шашлику: захочеться готувати його завжди.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Военный эксперт рассказал, что сейчас происходит в Курской области: сковывание и срыв планов армии рф

Вы не представляете, сколько денег на коммуналке вы могли сэкономить: 2 электроприбора, которые "жрут" много кВт/ч

Как размножить розы осенью: хозяйки назвали самый простой способ

Как извлечь "максимум" из недешевой подписки на Netflix и смотреть фильмы оффлайн

Россия нанесла авиаудары по Запорожью

Супермаркеты порадовали обвалом цен почти на 30%: что подешевело

Слоеный пирог с орехами и яблоками: быстро и просто, видео

В ISW нашли объяснение активизации российских военных в Курской области

Без света миллионы домов, а еще 12 миллионов людей в опасности: последствия урагана "Милтон" в США

Популярный овощ для борщового набора радует ценами: когда пора делать запасы

Тариф на электроэнергию с 1 ноября: украинцам объяснили, сколько будет стоить кВт*ч

Нновая многопользовательская песочница от разработчиков Minecraft уже на горизонте

Бизнес настроен на новый курс доллара - по 44 грн за "зеленый": чего ждать украинцам к декабрю

Как обрезать виноград осенью для хорошего урожая: уникальный метод хозяев

Школьники будут изучать современные песни на уроках литературы: "Стефанию" должны знать наизусть