Як смачно приготувати квасолю: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт неймовірної страви на всю родину

Як смачно приготувати квасолю: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт неймовірної страви на всю родину

На своїй сторінці в Instagram учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати боб-гуляш – наваристий суп із квасолею, копченостями та паприкою.

"Це традиційна перша страва угорської кухні, яка дуже популярна на Закарпатті. Чимось схожа на бограч, але на смак зовсім інша", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Щоб приготувати боб-гуляш, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • квасоля біла консервована - 2 банки
  • ребра копчені - 700 г
  • ковбаса копчена - 200 г
  • цибуля - 4 шт.
  • морква - 1 велика
  • корінь селери - 100 г
  • томати у власному соку - 300 г
  • яйце - 1 шт.
  • борошно - 2 ст. л. + 150-200 г
  • лавровий лист
  • суміш перців горошком
  • солодка паприка - 3 ч.л.
  • сухий перець чилі
  • сіль і перець чорний
  • зелень

У каструлю зірка "Мастер Шеф" наливає воду, викладає копчені ребра, дві цілі очищені цибулини, додає лавровий лист, суміш перців горошком, сіль і варить протягом 15-20 хвилин. Після цього додаємо корінь селери і моркву, нарізані кубиком, і варимо ще 15-20 хвилин.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і оюсмажуємо до золотистості на розігрітій пательні з олією. Далі додаємо нарізану кільцями ковбасу, обсмажуємо, додаємо 2 ст.л. борошна, 3-4 черпаки бульйону, в якому варяться ребра, а також томати.

З бульйону викидаємо варену цибулю та дістаємо на тарілку ребра. Додаємо в бульйон засмажку з ковбасою та продовжуємо варити.

Зірка "Мастер Шеф" оббирає з ребер мʼясо та відправляє його назад у бульйон, додає сіль, перець чорний і чилі на смак, а також консервовану квасолю. Добре все перемішуємо та варимо 15 хвилин.

Тим часом учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк робить чипетки (маленькі шматочки тіста, що додають до угорських супів). Для цього в мисочку вибиваємо яйце, солимо та поступово додаємо борошно, постійно перемішуючи, поки не отримаємо мʼяке тісто.

З готового тіста формуємо ковбаску, відщипуємо від неї шматочки та додаємо в боб-гуляш. Варимо суп іще 10-15 хвилин, а в кінці додаємо дрібно нарізану зелень.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як виростити на підвіконні врожай квасолі: українцям назвали прості способи

Повітряний бісквіт на жовтках: як зробити ідеальну основу для десертів

Як виростити в квартирі огірки: українцям дали корисні поради

Кондратюк обурився облавами ТЦК на концертах

Шаманка Сейраш розповіла, для чого кремлю військові КНДР: «Хоче залучити…»

Металургія, аграрії, аутсорс та IT: експерт розповів, чим сьогодні Україна може бути цікава світу

Доктор Комаровський розповів, як позбутися шуму у вухах: три головні способи

Димитрієвська батьківська субота-2024: коли відмічають, яке значення і що треба нести до церкви

Перетворити ядерну зброю на цукор: експерт розповів, як Україні перемогти росію

Фінансова підтримка для дітей: які аліменти треба платити у 2024 році

Торт «Рафаелло» для всіх: без глютену та лактози доступний рецепт від "Мастер Шефа"

Українців можуть довічно позбавити прав: за яке порушення чекає найсуворіше покарання

Сейраш розповіла, чи дійсно західні партнери вимагають зниження мобілізаційного віку в Україні

Як виростити на підвіконні базилик: досвідчені господині розкрили секрет

ЄС погрожує припинити постачання електроенергії в Україну: поставили жорсткі вимоги