Як смачно приготувати квасолю: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт неймовірної страви на всю родину

Як смачно приготувати квасолю: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт неймовірної страви на всю родину

На своїй сторінці в Instagram учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати боб-гуляш – наваристий суп із квасолею, копченостями та паприкою.

"Це традиційна перша страва угорської кухні, яка дуже популярна на Закарпатті. Чимось схожа на бограч, але на смак зовсім інша", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Щоб приготувати боб-гуляш, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • квасоля біла консервована - 2 банки
  • ребра копчені - 700 г
  • ковбаса копчена - 200 г
  • цибуля - 4 шт.
  • морква - 1 велика
  • корінь селери - 100 г
  • томати у власному соку - 300 г
  • яйце - 1 шт.
  • борошно - 2 ст. л. + 150-200 г
  • лавровий лист
  • суміш перців горошком
  • солодка паприка - 3 ч.л.
  • сухий перець чилі
  • сіль і перець чорний
  • зелень

У каструлю зірка "Мастер Шеф" наливає воду, викладає копчені ребра, дві цілі очищені цибулини, додає лавровий лист, суміш перців горошком, сіль і варить протягом 15-20 хвилин. Після цього додаємо корінь селери і моркву, нарізані кубиком, і варимо ще 15-20 хвилин.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і оюсмажуємо до золотистості на розігрітій пательні з олією. Далі додаємо нарізану кільцями ковбасу, обсмажуємо, додаємо 2 ст.л. борошна, 3-4 черпаки бульйону, в якому варяться ребра, а також томати.

З бульйону викидаємо варену цибулю та дістаємо на тарілку ребра. Додаємо в бульйон засмажку з ковбасою та продовжуємо варити.

Зірка "Мастер Шеф" оббирає з ребер мʼясо та відправляє його назад у бульйон, додає сіль, перець чорний і чилі на смак, а також консервовану квасолю. Добре все перемішуємо та варимо 15 хвилин.

Тим часом учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк робить чипетки (маленькі шматочки тіста, що додають до угорських супів). Для цього в мисочку вибиваємо яйце, солимо та поступово додаємо борошно, постійно перемішуючи, поки не отримаємо мʼяке тісто.

З готового тіста формуємо ковбаску, відщипуємо від неї шматочки та додаємо в боб-гуляш. Варимо суп іще 10-15 хвилин, а в кінці додаємо дрібно нарізану зелень.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ