Як смачно приготувати мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом неймовірної страви

Як смачно приготувати мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом неймовірної страви

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачнющий бешбармак.

"Пропоную рецепт ситної, м’ясної традиційної страви народів Східної Азії. Її їдять руками, а подають обов’язково на кожне свято)", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Для цього рецепту фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала такі інгредієнти:

  • баранина – 0,5 кг
  • яловичина – 0,5 кг
  • морква – 4 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – на смак
  • цибуля – 4 шт.
  • вода - 2,5 л

Для тіста:

  • бульйон (охолоджений) – 200 мл
  • 1 яйце
  • борошно – 450-500 г
  • дрібка солі

У каструлю фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко складає баранину, яловичину, чищену моркву, одну цибулину, лаврові листи, додає сіль, заливає все водою та варить протягом 2-3 годин, поки мʼясо не почне розпадатися на волокна. У процесі знімаємо піну.

Поки мʼясо вариться, зірка "Мастер Шеф" готує мʼяке та еластичне тісто, просто змішуючи бульйон із яйцем, борошном та дрібкою солі. Готове тісто загортаємо в плівку та лишаємо відпочивати на 30 хвилин. Після цього тонко розкачуємо тістао та нарізаємо його прямокутничками, як на відео.

Відварене мʼясо фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко дістає з каструлі та розбирає руками на шматочки, а бульйон проціджує.

Три цибулини нарізаємо півкільцями, відправляємо в сотейник, заливаємо 0,5 л бульйону, в якому варилося мʼясо, додаємо сіль, перець, доводимо до закипання та тушкуємо ще 2-3 хвилини.

Окремо в каструлі змішуємо 1 л бульйону та 1,5 л води, солимо, доводимо до кипіння, кидаємо в киплячу воду шматочки тіста та варимо його 2-3 хвилини.

У велику тарілку фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко викладає спершу шар тіста, а зверху рване мʼясо та тушковану цибулю – і бешбармак готовий.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Облава ТЦК на концертах: музиканти розповіли, про візит воєнкомів

Наближається до 45 грн: коли може зрости курс долара

Як приготувати смачний холодець: кухар розкрив давній український рецепт без желатину

Наводив удари РФ по ешелонах ЗСУ: працівнику Укрзалізниці дали довічне

"А що, ви з Маріуполя?": скандал прогримів у Львові, людей не пустили на стадіон через патріотичні плакати

Підрив авто: в окупованому Луганську ліквідували офіцера РФ

Перш ніж здасте на права - сім потів зійде: українцям приготували посилені вимоги до водійських іспитів

Ситуація - українізація: чоловік потішив соцмережі "покращенням" аніме-фігурки для доньки

Українцям хочуть повертати частину сплаченого податку

Шоколадні хінкалі з вишневою начинкою: як оригінально здивувати солодкою вечерею

Тарифний ультиматум: водоканали хочуть від українців більше грошей

Хакери повідомили про злам підприємства РФ, що комплектує ЗРК С-500

Заради котлет доведеться бути щедрим: в Україні різко змінилися ціни на яловичину та солоне сало

У ГУР повідомили, скільки тіл загиблих в Україні російських окупантів повернули в РФ

"Не могли адекватно чинити опір": військовий вказав на велику проблему в українській арміїї