Як смачно приготувати мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом неймовірної страви

Як смачно приготувати мʼясо: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептом неймовірної страви

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачнющий бешбармак.

"Пропоную рецепт ситної, м’ясної традиційної страви народів Східної Азії. Її їдять руками, а подають обов’язково на кожне свято)", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Для цього рецепту фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала такі інгредієнти:

  • баранина – 0,5 кг
  • яловичина – 0,5 кг
  • морква – 4 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – на смак
  • цибуля – 4 шт.
  • вода - 2,5 л

Для тіста:

  • бульйон (охолоджений) – 200 мл
  • 1 яйце
  • борошно – 450-500 г
  • дрібка солі

У каструлю фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко складає баранину, яловичину, чищену моркву, одну цибулину, лаврові листи, додає сіль, заливає все водою та варить протягом 2-3 годин, поки мʼясо не почне розпадатися на волокна. У процесі знімаємо піну.

Поки мʼясо вариться, зірка "Мастер Шеф" готує мʼяке та еластичне тісто, просто змішуючи бульйон із яйцем, борошном та дрібкою солі. Готове тісто загортаємо в плівку та лишаємо відпочивати на 30 хвилин. Після цього тонко розкачуємо тістао та нарізаємо його прямокутничками, як на відео.

Відварене мʼясо фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко дістає з каструлі та розбирає руками на шматочки, а бульйон проціджує.

Три цибулини нарізаємо півкільцями, відправляємо в сотейник, заливаємо 0,5 л бульйону, в якому варилося мʼясо, додаємо сіль, перець, доводимо до закипання та тушкуємо ще 2-3 хвилини.

Окремо в каструлі змішуємо 1 л бульйону та 1,5 л води, солимо, доводимо до кипіння, кидаємо в киплячу воду шматочки тіста та варимо його 2-3 хвилини.

У велику тарілку фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко викладає спершу шар тіста, а зверху рване мʼясо та тушковану цибулю – і бешбармак готовий.

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

В замороженной курятине для военных нашли иглу

Пачка сливочного - минимум 92 грн: супермаркеты резко подняли цены на масло, творог и молоко

Украина рискует остаться без воды и отопления: коммунальные предприятия призывают к повышению тарифов

Пышногрудая красотка из "Холостяка" засветила нового парня: "Приходит, когда не ждешь..."

Офис генпрокурора: россияне расстреляли раненого бойца ВСУ под Бахмутом

Задержали после обновления данных в "Резерв+": адвокат рассказал, как действует ТЦК

Праздничные куриные голени с медом: доступный рецепт с оригинальным маринадом

Lifecell, Киевстар и Vodafone: что должны знать абоненты мобильных операторов

Ареста по ордеру МУС не будет: Путин не поедет на саммит G-20 в Бразилию

Что должны делать пенсионеры каждые полгода, чтобы не потерять выплаты: разъяснение ПФУ

Прикрывался товарищескими беседами с военными: украинца перебросили из рф для выполнения задач фсб, детали

Уклонист Шабунин займется реформированием ГБР, - СМИ

Зарплаты украинцев под ударом: новый налоговый закон снизит ваши авансы

Украинские десантники показали ликвидацию взвода морпехов РФ на Курщине

Как вырастить в квартире тюльпаны: опытные садоводы раскрыли секрет