Як смачно приготувати мʼясо з овочами: кулінар поділилася простим рецептом

Як смачно приготувати мʼясо з овочами: кулінар поділилася простим рецептом

Паприкаш – це угорська страва, що являє собою соковиті шматочки мʼяса, тушковані в сметані або вершках із додаванням солодкого перцю та цибулю.

Рецепом поділилася українська фудблогерка Катерина Мовчан.

"Це те, що я називаю домашньою, комфортною їжею. Те, що просто, ситно та дуже смачно", – відзначила кулінар.

  • Інгредієнти для приготування паприкашу:
  • свинина (або інше мʼясо) - 800 г
  • помідори - 3 шт. середнього розміру
  • солодкий перець червоного кольору - 2 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 середня
  • сметана або жирні вершки - 150 г
  • борошно - 1 ст.л.
  • сіль, перець мелений, копчена паприка - за смаком
  • олія для смаження

Мʼясо нарізаємо кубиками невеликого розміру та обсмажуємо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії приблизно 3-4 хвилини на середньому вогні.

Тим часом нарізаємо цибулю тоненькими пірʼями та додаємо на пательню до мʼяса, смажимо разом приблизно 5 хвилин.

Після цього додаємо до мʼяса з цибулею борошно, нарізані помідори та солодкий перець, добре перемішуємо. Додаємо сіль, перець і мелену паприку за смаком, ще раз усе перемішуємо. Накриваємо кришкою та туштуємо на середньо-низькому вогні приблизно 1,5-2 години, до готовності мʼяса, періодично помішуючи.

У кінці додаємо сметану, перемішуємо та даємо соусу прокипіти хвилин 5. Вимикаємо вогонь та лишаємо паприкаш під кришкою настоятися десь пів години. Подаємо паприкаш із улюбленим гарніром.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила

Україна може опинитися у блекауті на кілька днів – енергетики назвали реальну загрозу

Хто собі бере те, що йому не положено, буде розплата, - Інна Гнатюк про період з 10 жовтня до 25 листопада

Курці, готуйтеся – з 2025 року сигарети подорожчають: подробиці нового закону

Пончики без цукру: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачного десерту

Коли збирати врожай капусти у 2024 році: господині назвали кращі терміни

Не в лоб, а через фланги: експерт пояснив тактику наступу ворога і як їй протидіяти

Мобілізація в жовтні: на кого з нетерпінням чекає ТЦК

«Не можна сидіти на трьох стільцях»: експерт розповів, що чекає на Грузію далі

Фікрет Шабанов заявив, що росія хоче розпаду Туреччини: «Ось чому вона йде до БРІКСу»

Допомога у звільненні та реабілітації військовополонених: нова резолюція ПАРЄ