Як смачно приготувати мʼясо з овочами: кулінар поділилася простим рецептом

Як смачно приготувати мʼясо з овочами: кулінар поділилася простим рецептом

Паприкаш – це угорська страва, що являє собою соковиті шматочки мʼяса, тушковані в сметані або вершках із додаванням солодкого перцю та цибулю.

Рецепом поділилася українська фудблогерка Катерина Мовчан.

"Це те, що я називаю домашньою, комфортною їжею. Те, що просто, ситно та дуже смачно", – відзначила кулінар.

  • Інгредієнти для приготування паприкашу:
  • свинина (або інше мʼясо) - 800 г
  • помідори - 3 шт. середнього розміру
  • солодкий перець червоного кольору - 2 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 середня
  • сметана або жирні вершки - 150 г
  • борошно - 1 ст.л.
  • сіль, перець мелений, копчена паприка - за смаком
  • олія для смаження

Мʼясо нарізаємо кубиками невеликого розміру та обсмажуємо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії приблизно 3-4 хвилини на середньому вогні.

Тим часом нарізаємо цибулю тоненькими пірʼями та додаємо на пательню до мʼяса, смажимо разом приблизно 5 хвилин.

Після цього додаємо до мʼяса з цибулею борошно, нарізані помідори та солодкий перець, добре перемішуємо. Додаємо сіль, перець і мелену паприку за смаком, ще раз усе перемішуємо. Накриваємо кришкою та туштуємо на середньо-низькому вогні приблизно 1,5-2 години, до готовності мʼяса, періодично помішуючи.

У кінці додаємо сметану, перемішуємо та даємо соусу прокипіти хвилин 5. Вимикаємо вогонь та лишаємо паприкаш під кришкою настоятися десь пів години. Подаємо паприкаш із улюбленим гарніром.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Тыквенно-апельсиновый пудинг: "Мастер Шеф" Татьяна Литвинова раскрыла секрет простого и вкусного десерта

Как правильно сажать голубику: советы и секреты от профессиональных фермеров

Хрустящие огурцы на зиму: звезда "Мастер Шеф" раскрыла семейный рецепт

Когда высаживать саженцы винограда для щедрого урожая: садоводы назвали идеальное время

Октябрьское солнечное затмение: астрологиня рассказала, что изменится в жизни украинцев

Водителям подсказали, как избежать штрафа в случае остановки полицией: хитрость с двигателем

Как сохранить урожай тыквы правильно: хозяева назвали главные правила

Украина может оказаться в блекауте на несколько дней – энергетики назвали реальную угрозу

Кто берет то, что ему не положено, будет расплата в этот период, - Инна Гнатюк о периоде с 10 октября по 25 ноября

Курильщики, готовьтесь – с 2025 года сигареты подорожают: подробности нового закона

Пончики без сахара: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусного десерта

Не в лоб, а через фланги: эксперт объяснил тактику наступления врага и как ей противодействовать

Когда собирать урожай капусты в 2024 году: хозяйки назвали лучшие сроки

Мобилизация в октябре: кого с нетерпением ждет ТЦК

«Нельзя сидеть на трех стульях»: эксперт рассказал, что ждет Грузию дальше