Ідеальна паска за одну годину: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт тіста та глазурі

Ідеальна паска за одну годину: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт тіста та глазурі

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну ніжну паску за годину.

"Не вмієте працювати з дріжджовим тістом? Тоді обов’язково спробуйте цей рецепт паски", – радить зірка "Мастер Шеф".

Рецепт розрахований на дві великі паски по 750 г. Щоб приготувати паску на сирному тісті, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере:

  • кисломолочний сир – 360 г
  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 200 г
  • розтоплене вершкове масло – 200 г
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • просіяне борошно – 400 г
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • родзинки – 250 г
  • цедра 1,5 апельсинів

Для глазурі на паску "Мастер Шеф" Ольга Рябенко готує швейцарську меренгу. Цей варіант глазурі безпечний, адже піддається нагріванню. Крім того, для її приготування не потрібна пудра, підійде звичайний цукор. Беремо:

  • білки яєчні - 2 шт.
  • цукор - 130 г
  • лимонний сік - 0,5 ч.л.

Спочатку "Мастер Шеф" Ольга Рябенко перебиває до однорідності сир із яйцями, цукром і сіллю - для цього використовуємо блендер чи міксер. Далі додаємо розтоплене масло, борошно з розпушувачем і замішуємо тісто.

У кінці додаємо в тісто промиті та просушені родзинки, а також апельсинову цедру. Форми заповнюємо тістом на 2/3 висоти. Випікаємо сирні паски в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години.

Щоб приготувати глазур для пасочок, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко змішує білки з цукром, ставить суміш на водяну баню та прогріває до розчинення цукру, постійно помішуючи. Після цього знімаємо з водяної бані, додаємо лимонний сік і збиваємо міксером до стійких піків.

Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.

Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.

Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Вирощування зелені на підвіконні восени: фермери назвали шість найкращих рослин

Клієнти Ощадбанку в паніці: чому з картки щомісяця зникає 100 грн

Отруїтесь на раз-два: як безпечно зібрати гриби і де цього не можна робити в жодному разі

Корисний яблучний десерт від "Мастер Шефа": легкий рецепт, який зможуть приготувати навіть діти

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

"Ощадбанк" списує комісію за непідключені послуги: клієнти втрачають гроші щомісячно

Неправомірні штрафи від ТЦК: українці почали активно захищати свої права

Як розмножити герань вдома: секрети вдалого вкорінення восени

Комунальники нагадали українцям про важливу процедуру: на кону зимова субсидія

Не можна вживати під час застуди: ці продукти уповільнять одужання та посилять симптоми

Дівчина 4 роки жила з тілами своїх батьків, яких сама вбила: отримувала пенсії та надсилала привітання братам

Як виростити полуницю на балконі: прості поради для реального врожаю

Ощадбанк списує гроші з рахунків, якими не користуються: українці обурені

Як приготувати курячі гомілки з картоплею: зірка "Мастер Шеф" дала смачнющий рецепт

Готуйтеся до морозів вже зараз: як випрати пуховик, щоб не нести його в хімчистку