Ідеальна паска за одну годину: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт тіста та глазурі

Ідеальна паска за одну годину: фіналістка "Мастер Шеф" дала простий рецепт тіста та глазурі

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну ніжну паску за годину.

"Не вмієте працювати з дріжджовим тістом? Тоді обов’язково спробуйте цей рецепт паски", – радить зірка "Мастер Шеф".

Рецепт розрахований на дві великі паски по 750 г. Щоб приготувати паску на сирному тісті, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере:

  • кисломолочний сир – 360 г
  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 200 г
  • розтоплене вершкове масло – 200 г
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • просіяне борошно – 400 г
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • родзинки – 250 г
  • цедра 1,5 апельсинів

Для глазурі на паску "Мастер Шеф" Ольга Рябенко готує швейцарську меренгу. Цей варіант глазурі безпечний, адже піддається нагріванню. Крім того, для її приготування не потрібна пудра, підійде звичайний цукор. Беремо:

  • білки яєчні - 2 шт.
  • цукор - 130 г
  • лимонний сік - 0,5 ч.л.

Спочатку "Мастер Шеф" Ольга Рябенко перебиває до однорідності сир із яйцями, цукром і сіллю - для цього використовуємо блендер чи міксер. Далі додаємо розтоплене масло, борошно з розпушувачем і замішуємо тісто.

У кінці додаємо в тісто промиті та просушені родзинки, а також апельсинову цедру. Форми заповнюємо тістом на 2/3 висоти. Випікаємо сирні паски в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години.

Щоб приготувати глазур для пасочок, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко змішує білки з цукром, ставить суміш на водяну баню та прогріває до розчинення цукру, постійно помішуючи. Після цього знімаємо з водяної бані, додаємо лимонний сік і збиваємо міксером до стійких піків.

Рецепт чудової закуски на Великодній стіл: стане справжнім хітом.

Ольга Сумська розкрила секрет своєї супер смачної паски.

Така глазур для паски не тече і не сиплеться: Ектор Хіменес-Браво розкрив простий рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Украинцев будут депортировать из Европы: выгонят и больше не пустят

Гороскоп на 13 октября для всех знаков Зодиака: что приготовила вам Вселенная

Где нужно оставить воду и мыло 13 октября и как защититься от бед: обряды и запреты на день Иверской иконы

Будем встречать Солнце в 3 ночи: когда Украина последний раз перейдет на "зимнее время"

Украинцам не полностью выплатят первую "теплую" субсидию: в чем причина

Картофельный торт с сыром: легкий и бюджетный рецепт от звезды "Мастер шеф" Татьяны Литвиновой

В школах появятся новые уроки: дети будут учиться спасать жизни

Выращивание зелени на подоконнике осенью: фермеры назвали шесть лучших растений

Клиенты Ощадбанка в панике: почему с карты ежемесячно исчезает 100 грн

Отравитесь на раз-два: как безопасно собрать грибы и где этого нельзя делать ни в коем случае

Полезный яблочный десерт от "Мастер Шефа": легкий рецепт, который смогут приготовить даже дети

Украинцам установили запрет на отопительный сезон: касается всех владельцев газовых плит

"Ощадбанк" списывает комиссию за неподключенные услуги: клиенты теряют деньги ежемесячно

Как размножить герань дома: секреты удачного укоренения осенью

Неправомерные штрафы от ТЦК: украинцы начали активно защищать свои права