Ідеальне поєднання смаків: "Мастер Шеф" Литвинова показала рецепт фаршированого гарбуза
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати фарширований гарбуз із картоплею та мʼясом. Це поживна і при цьому дієтична страва, яка прикрасить навіть святковий стіл.
"На різдвяні свята чи просто на вечерю. Виглядає дуже привабливо за рахунок порційності. Я подбала про скорочення часу, щоб ви приготували її якомога швидше!", – пише зірка "Мастер Шеф" Литвинова
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- гарбуз - 3 шт. по 500-600 г
- м’ясо - 350 г
- картопля - 200 г
- цибуля - 200 г
- морква - 150 г
- часник - 3 зубчики
- лавровий лист - 3 шт.
- сіль і перець за смаком
- масло гхі - 20 г
- окріп - 200-300 г
Спершу треба підготувати овочі. "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова чистить цибулю, картоплю, моркву та нарізає їх дрібним кубикомю
На розігріту пательню з масло гхі викладаємо нарізані овочі та даємо їх потомитися 5-7 хвилин під кришкою.
Після цього додаємо на пательню мʼясо, також нарізане дрібними шматочками, солимо та перчимо до смаку.
З маленьких гарбузів "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова акуратно вирізає верхівку та вичищає насіння. Викладаємо в середину гарбузів овочево-мʼясну начинку та додаємо по одному лавровому листочку.
Кожен гарбуз загортаємо в фольгу та відправляємо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.