Ідеальний варіант, коли мало часу: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт ніжних ватрушок із сиром
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Ff4d96ffbfb69b4c768265d05f2d29649.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала рецепт "Лінивої ватрушки", який не вимагає приготування дріжджового тіста та формування кожної ватрушки окремо. За смаком вона не поступається класичним ватрушкам, а зовнішній вигляд може бути навіть привабливішим, зауважила "Мастер Шеф" Литвинова.
Інгредієнти: Для тесту:
- 2 великі курячі яйця
- 100 г цукру
- Сіль за смаком)
- 65 г олії
- 50 г молока
- 130 г борошна
- 7 г розпушувача
Для начинки:
- 250 г сыра кисломолочного
- 70 г цукру
- 15 г крохмалю
- 1 велике куряче яйце
Інструкції:
Збийте яйця з цукром до отримання піни, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Додайте молоко та олію. Потім змішайте сухі інгредієнти та з'єднайте їх із вологими.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, перелийте суміш у форму, попередньо викладену пергаментом.
Збийте всі інгредієнти начинки в однорідну масу за допомогою блендера. Потім перекладіть начинку в кондитерський мішок, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Видавлюйте сирну начинку вздовж периметра та в центрі, як показано на відео. Тисніть повільно і рівномірно, щоб начинка розподілилася рівномірно.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, випікайте в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 30-35 хвилин.