Ідеальний варіант, коли мало часу: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт ніжних ватрушок із сиром
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала рецепт "Лінивої ватрушки", який не вимагає приготування дріжджового тіста та формування кожної ватрушки окремо. За смаком вона не поступається класичним ватрушкам, а зовнішній вигляд може бути навіть привабливішим, зауважила "Мастер Шеф" Литвинова.
Інгредієнти: Для тесту:
- 2 великі курячі яйця
- 100 г цукру
- Сіль за смаком)
- 65 г олії
- 50 г молока
- 130 г борошна
- 7 г розпушувача
Для начинки:
- 250 г сыра кисломолочного
- 70 г цукру
- 15 г крохмалю
- 1 велике куряче яйце
Інструкції:
Збийте яйця з цукром до отримання піни, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Додайте молоко та олію. Потім змішайте сухі інгредієнти та з'єднайте їх із вологими.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, перелийте суміш у форму, попередньо викладену пергаментом.
Збийте всі інгредієнти начинки в однорідну масу за допомогою блендера. Потім перекладіть начинку в кондитерський мішок, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Видавлюйте сирну начинку вздовж периметра та в центрі, як показано на відео. Тисніть повільно і рівномірно, щоб начинка розподілилася рівномірно.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, випікайте в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 30-35 хвилин.