Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки – це ніжна, корисна і смачна сезонна страва.

Фіналіст «Мастер Шеф. Професіонали» і шеф-кухар Микола Люлько на своїй сторінці в Інстаграм запропонував усім, хто обожнює страви з кабачків, спробувати приготувати оладки по-новому.

Отже, інгредієнти для кабачкових оладок знадобляться наступні: цукіні або кабачок 600 г, кукуруза консервована 400 г, Кінза 30 г, зелена цибуля 30 г, часник 10 г, цибуля 80 г, Сіль 10 г, перець чорний мелений – 2 г., сода – 1 г, яйце куряче – 1 шт, борошно – 80 г, кукурудзяне борошно – 80 г, олія – 90 г.

Таки кабачкові оладки можна подавати зі сметаною, а можна приготувати запашний соус, рецептом якого Люлько також поділився. І для нього потрібні йогурт 300 г, кінза чи петрушка 40 г, Сік лимону - 15 г, сіль.

Кабачкові оладки по-новому.

Хід приготування кабачкових оладок по-новому дуже простий, запевнив зірка «Мастер Шеф. Професіонали».

Спочатку натираємо на дрібній терці кабачок, цибулю, часник. Після цього гарно віджимаємо зайвий сік.

Додаємо у суміш нарізану зелень, всі інші інгрідієнти та замішуємо кабачкове тісто.

Кабачкові оладки по-новому.

Кабачкові оладки по-новому.

Тепер викладаємо на розігріту пательню оладки і обсмажуємо на середньому вогні.

«Щоб в середені оладки дійшли до готовності а зовні були золотаві», - прокоментував Люлько хід приготування оладок.

Тепер готуємо соус і кабачкові оладки можна подавати до столу!

Кабачкові оладки по-новому.

Зазначимо, що кукурудзяну муку можна замінити на звичайну.

Такий рецепт кабачкових оладок по-новому дуже сподобався шанувальникам фіналіста "Мастер Шеф. Професіонали":

«Це ж божественно!»,

«Це вогонь! Я замінила всю муку на цільнозернову. Вийшло дуже смачно, з легким після смаком горіха. Дякую велике, якщо колись буду готувати кабачкові оладки, то тільки так»,

«Вже смакую!! Кукурудзяного борошна вдома не було, замінила манною крупою»,

«Дуже смачно! Спробував робити, дякую за рецепт!».

Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

Рецепт кабачкових голубців з ароматним соусом: просто і смачно.

Кабачковий торт, який з'їдять за хвилину.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин

Більше не прокатить: школярам готують революційні зміни

Жорсткий удар по економіці рф: експерти розповіли наскільки можуть впасти ціни на нафту в 2025 році

Платити не обов'язково: як оскаржити підозрілі тарифи

Зеленський: сьогодні два місяці наших військових дій у Курській області