Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки – це ніжна, корисна і смачна сезонна страва.

Фіналіст «Мастер Шеф. Професіонали» і шеф-кухар Микола Люлько на своїй сторінці в Інстаграм запропонував усім, хто обожнює страви з кабачків, спробувати приготувати оладки по-новому.

Отже, інгредієнти для кабачкових оладок знадобляться наступні: цукіні або кабачок 600 г, кукуруза консервована 400 г, Кінза 30 г, зелена цибуля 30 г, часник 10 г, цибуля 80 г, Сіль 10 г, перець чорний мелений – 2 г., сода – 1 г, яйце куряче – 1 шт, борошно – 80 г, кукурудзяне борошно – 80 г, олія – 90 г.

Таки кабачкові оладки можна подавати зі сметаною, а можна приготувати запашний соус, рецептом якого Люлько також поділився. І для нього потрібні йогурт 300 г, кінза чи петрушка 40 г, Сік лимону - 15 г, сіль.

Кабачкові оладки по-новому.

Хід приготування кабачкових оладок по-новому дуже простий, запевнив зірка «Мастер Шеф. Професіонали».

Спочатку натираємо на дрібній терці кабачок, цибулю, часник. Після цього гарно віджимаємо зайвий сік.

Додаємо у суміш нарізану зелень, всі інші інгрідієнти та замішуємо кабачкове тісто.

Кабачкові оладки по-новому.

Кабачкові оладки по-новому.

Тепер викладаємо на розігріту пательню оладки і обсмажуємо на середньому вогні.

«Щоб в середені оладки дійшли до готовності а зовні були золотаві», - прокоментував Люлько хід приготування оладок.

Тепер готуємо соус і кабачкові оладки можна подавати до столу!

Кабачкові оладки по-новому.

Зазначимо, що кукурудзяну муку можна замінити на звичайну.

Такий рецепт кабачкових оладок по-новому дуже сподобався шанувальникам фіналіста "Мастер Шеф. Професіонали":

«Це ж божественно!»,

«Це вогонь! Я замінила всю муку на цільнозернову. Вийшло дуже смачно, з легким після смаком горіха. Дякую велике, якщо колись буду готувати кабачкові оладки, то тільки так»,

«Вже смакую!! Кукурудзяного борошна вдома не було, замінила манною крупою»,

«Дуже смачно! Спробував робити, дякую за рецепт!».

Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

Рецепт кабачкових голубців з ароматним соусом: просто і смачно.

Кабачковий торт, який з'їдять за хвилину.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ