Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки – це ніжна, корисна і смачна сезонна страва.

Фіналіст «Мастер Шеф. Професіонали» і шеф-кухар Микола Люлько на своїй сторінці в Інстаграм запропонував усім, хто обожнює страви з кабачків, спробувати приготувати оладки по-новому.

Отже, інгредієнти для кабачкових оладок знадобляться наступні: цукіні або кабачок 600 г, кукуруза консервована 400 г, Кінза 30 г, зелена цибуля 30 г, часник 10 г, цибуля 80 г, Сіль 10 г, перець чорний мелений – 2 г., сода – 1 г, яйце куряче – 1 шт, борошно – 80 г, кукурудзяне борошно – 80 г, олія – 90 г.

Таки кабачкові оладки можна подавати зі сметаною, а можна приготувати запашний соус, рецептом якого Люлько також поділився. І для нього потрібні йогурт 300 г, кінза чи петрушка 40 г, Сік лимону - 15 г, сіль.

Кабачкові оладки по-новому.

Хід приготування кабачкових оладок по-новому дуже простий, запевнив зірка «Мастер Шеф. Професіонали».

Спочатку натираємо на дрібній терці кабачок, цибулю, часник. Після цього гарно віджимаємо зайвий сік.

Додаємо у суміш нарізану зелень, всі інші інгрідієнти та замішуємо кабачкове тісто.

Кабачкові оладки по-новому.

Кабачкові оладки по-новому.

Тепер викладаємо на розігріту пательню оладки і обсмажуємо на середньому вогні.

«Щоб в середені оладки дійшли до готовності а зовні були золотаві», - прокоментував Люлько хід приготування оладок.

Тепер готуємо соус і кабачкові оладки можна подавати до столу!

Кабачкові оладки по-новому.

Зазначимо, що кукурудзяну муку можна замінити на звичайну.

Такий рецепт кабачкових оладок по-новому дуже сподобався шанувальникам фіналіста "Мастер Шеф. Професіонали":

«Це ж божественно!»,

«Це вогонь! Я замінила всю муку на цільнозернову. Вийшло дуже смачно, з легким після смаком горіха. Дякую велике, якщо колись буду готувати кабачкові оладки, то тільки так»,

«Вже смакую!! Кукурудзяного борошна вдома не було, замінила манною крупою»,

«Дуже смачно! Спробував робити, дякую за рецепт!».

Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

Рецепт кабачкових голубців з ароматним соусом: просто і смачно.

Кабачковий торт, який з'їдять за хвилину.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными

Рецепт полезных конфет без сахара и глютена: Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусный десерт за пять минут

Больше не прокатит: школьникам готовят революционные перемены