Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки по-новому: фіналіст "Мастер Шеф" дав покращений рецепт літньої страви

Кабачкові оладки – це ніжна, корисна і смачна сезонна страва.

Фіналіст «Мастер Шеф. Професіонали» і шеф-кухар Микола Люлько на своїй сторінці в Інстаграм запропонував усім, хто обожнює страви з кабачків, спробувати приготувати оладки по-новому.

Отже, інгредієнти для кабачкових оладок знадобляться наступні: цукіні або кабачок 600 г, кукуруза консервована 400 г, Кінза 30 г, зелена цибуля 30 г, часник 10 г, цибуля 80 г, Сіль 10 г, перець чорний мелений – 2 г., сода – 1 г, яйце куряче – 1 шт, борошно – 80 г, кукурудзяне борошно – 80 г, олія – 90 г.

Таки кабачкові оладки можна подавати зі сметаною, а можна приготувати запашний соус, рецептом якого Люлько також поділився. І для нього потрібні йогурт 300 г, кінза чи петрушка 40 г, Сік лимону - 15 г, сіль.

Кабачкові оладки по-новому.

Хід приготування кабачкових оладок по-новому дуже простий, запевнив зірка «Мастер Шеф. Професіонали».

Спочатку натираємо на дрібній терці кабачок, цибулю, часник. Після цього гарно віджимаємо зайвий сік.

Додаємо у суміш нарізану зелень, всі інші інгрідієнти та замішуємо кабачкове тісто.

Кабачкові оладки по-новому.

Кабачкові оладки по-новому.

Тепер викладаємо на розігріту пательню оладки і обсмажуємо на середньому вогні.

«Щоб в середені оладки дійшли до готовності а зовні були золотаві», - прокоментував Люлько хід приготування оладок.

Тепер готуємо соус і кабачкові оладки можна подавати до столу!

Кабачкові оладки по-новому.

Зазначимо, що кукурудзяну муку можна замінити на звичайну.

Такий рецепт кабачкових оладок по-новому дуже сподобався шанувальникам фіналіста "Мастер Шеф. Професіонали":

«Це ж божественно!»,

«Це вогонь! Я замінила всю муку на цільнозернову. Вийшло дуже смачно, з легким після смаком горіха. Дякую велике, якщо колись буду готувати кабачкові оладки, то тільки так»,

«Вже смакую!! Кукурудзяного борошна вдома не було, замінила манною крупою»,

«Дуже смачно! Спробував робити, дякую за рецепт!».

Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

Рецепт кабачкових голубців з ароматним соусом: просто і смачно.

Кабачковий торт, який з'їдять за хвилину.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ