Капуста замість м'яса: зовсім новий рецепт фаршированого перцю у банках
Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час.
Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.
На зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 16-18 штук
- Капуста – 300-400 г
- Сіль – 1.5 ст.
- Цукор – 0.5 склянки
- Оцет – 125 мл
- Лавровий лист – 2 штуки
- Вода – 1 л
- Запашний перець – 6 горошин
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
- Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
- Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготовку і залиште під покривалом до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.
Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.
Поділитися сюжетом