Капуста замість м'яса: зовсім новий рецепт фаршированого перцю у банках

Капуста замість м'яса: зовсім новий рецепт фаршированого перцю у банках

Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час.

Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.

Болгарський перець, скріншот: YouTube

На зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 16-18 штук
  • Капуста – 300-400 г
  • Сіль – 1.5 ст.
  • Цукор – 0.5 склянки
  • Оцет – 125 мл
  • Лавровий лист – 2 штуки
  • Вода – 1 л
  • Запашний перець – 6 горошин

Як приготувати, покроковий рецепт:

  1. Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
  2. Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
  3. Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготовку і залиште під покривалом до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.

Перець фарширований капустою: фото lefood

Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила

Україна може опинитися у блекауті на кілька днів – енергетики назвали реальну загрозу

Хто собі бере те, що йому не положено, буде розплата, - Інна Гнатюк про період з 10 жовтня до 25 листопада

Курці, готуйтеся – з 2025 року сигарети подорожчають: подробиці нового закону

Пончики без цукру: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачного десерту

Коли збирати врожай капусти у 2024 році: господині назвали кращі терміни

Не в лоб, а через фланги: експерт пояснив тактику наступу ворога і як їй протидіяти

Мобілізація в жовтні: на кого з нетерпінням чекає ТЦК

«Не можна сидіти на трьох стільцях»: експерт розповів, що чекає на Грузію далі