Капуста замість м'яса: зовсім новий рецепт фаршированого перцю у банках
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F2c6967087906975fc04a03fb88822f8b.png)
Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час.
Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.
Болгарський перець, скріншот: YouTube
На зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 16-18 штук
- Капуста – 300-400 г
- Сіль – 1.5 ст.
- Цукор – 0.5 склянки
- Оцет – 125 мл
- Лавровий лист – 2 штуки
- Вода – 1 л
- Запашний перець – 6 горошин
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
- Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
- Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготовку і залиште під покривалом до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.
Перець фарширований капустою: фото lefood
Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.
Поделиться сюжетом