Хрумкі і без жиру: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт особливих крилець з перчинкою

Хрумкі і без жиру: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт особливих крилець з перчинкою

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як зробити хрусткі курячі крильця у пануванні, при цьому вони не будуть надто жирними.

Інгредієнти:

  • Крильця курячі - 1 кг
  • Сіль - 30 г
  • Вода – 1 літр
  • мелений гострий червоний перець (каєнський) - 0.5 чайної ложки
  • Шрірача (за бажанням)

Для паніровки:

  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 100 г
  • мелений гострий червоний перець - 1 чайна ложка
  • Пудра сухого часнику - 2 чайні ложки
  • Сухий орегано – 1 чайна ложка
  • Копчена паприка (за бажанням) - 0.5 чайної ложки
  • Суміш каррі - 0.5 чайної ложки
  • Сіль за смаком

Для кляру:

  • Борошно із суміші - 150 г
  • Вода - 200 гр
  • Яйце - 1 шт.

Приготування:

Розділіть крильця по суглобу. У воді розчиніть сіль, додайте гострий перець і шрирачу. Покладіть крильця в цей розсіл і залиште в холодильнику на 6-8 годин. Дістаньте крильця з розсолу і ретельно просушіть їх від надмірної води, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

В окремій мисці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, мелений гострий червоний перець, пудру сухого часнику, сухий орегано, копчену паприку, суміш каррі та трохи солі. Відокремте 150 г цієї суміші для кляру.

До 150 г суміші додайте 200 г води та одне яйце, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський. Перемішайте віночком до однорідної суміші. Занурюйте крильця по одному спочатку в кляр, потім в суху суміш борошна зі спеціями. Добре запанируйте з обох боків.

Розігрійте олію у фритюрі до 170 градусів. Смажте крильця на середньому вогні: маленькі частини приблизно 4 хвилини, великі - 4.5 хвилини. Викладайте готові крильця на паперовий рушник або серветку, щоб увібрати надлишкову олію.

Обов'язково перевірте перші шматочки на готовність усередині, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Олена Бюн розповіла, куди цілитимуться російські ракети: «За цими картами це можуть бути…»

Ніколи не довіряйте офіційним словам, які говорять політики, - Кость Бондаренко про позицію Трампа по Україні

Прогулянка на дитмайданчик ледь не призвела до трагедії: на що треба звернути увагу батькам

Рецепт дуже простий: "Мастер Шеф" Ярославський показав, як смачно приготувати спагеті

Рецепт швидких маринованих огірків

Коли і чим обробляти дерева в саду восени: основні поради господарів

Побори у школах та дитсадках: як правильно витрачати гроші

Військовий експерт розповів, чи готують росіяни наступ на Запоріжжя: є певні штурмові групи і активізуються бої

Новий сезон субсидій: хто може отримати допомогу

"Це сором": керівник штабу "Азов" закликав підвищити зарплати курсантам

Бюджет "нагріли" майже на 2 млн гривень: корупційну схему прокрутили з важливими закупівлями

Підвищує імунітет, покращує травлення та допомагає при анемії: гранат має дивовижні лікувальні властивості

Краще за шаурму: рецепт смачної та соковитої скумбрії в лаваші

Штрафи для мобільних операторів за поганий зв'язок: гроші візьмуть із кишень українців

Життя у Кураховому: у мережі показали кадри міста, до якого підступають окупанти