Хрумкі і без жиру: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт особливих крилець з перчинкою

Хрумкі і без жиру: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт особливих крилець з перчинкою

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як зробити хрусткі курячі крильця у пануванні, при цьому вони не будуть надто жирними.

Інгредієнти:

  • Крильця курячі - 1 кг
  • Сіль - 30 г
  • Вода – 1 літр
  • мелений гострий червоний перець (каєнський) - 0.5 чайної ложки
  • Шрірача (за бажанням)

Для паніровки:

  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Кукурудзяний крохмаль - 100 г
  • мелений гострий червоний перець - 1 чайна ложка
  • Пудра сухого часнику - 2 чайні ложки
  • Сухий орегано – 1 чайна ложка
  • Копчена паприка (за бажанням) - 0.5 чайної ложки
  • Суміш каррі - 0.5 чайної ложки
  • Сіль за смаком

Для кляру:

  • Борошно із суміші - 150 г
  • Вода - 200 гр
  • Яйце - 1 шт.

Приготування:

Розділіть крильця по суглобу. У воді розчиніть сіль, додайте гострий перець і шрирачу. Покладіть крильця в цей розсіл і залиште в холодильнику на 6-8 годин. Дістаньте крильця з розсолу і ретельно просушіть їх від надмірної води, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

В окремій мисці змішайте борошно, кукурудзяний крохмаль, мелений гострий червоний перець, пудру сухого часнику, сухий орегано, копчену паприку, суміш каррі та трохи солі. Відокремте 150 г цієї суміші для кляру.

До 150 г суміші додайте 200 г води та одне яйце, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський. Перемішайте віночком до однорідної суміші. Занурюйте крильця по одному спочатку в кляр, потім в суху суміш борошна зі спеціями. Добре запанируйте з обох боків.

Розігрійте олію у фритюрі до 170 градусів. Смажте крильця на середньому вогні: маленькі частини приблизно 4 хвилини, великі - 4.5 хвилини. Викладайте готові крильця на паперовий рушник або серветку, щоб увібрати надлишкову олію.

Обов'язково перевірте перші шматочки на готовність усередині, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне

Елена Бюн рассказала, куда будут целиться российские ракеты: «По этим картам это могут быть…»

Никогда не доверяйте официальным словам, которые говорят политики, - Кость Бондаренко о позиции Трампа по Украине

Прогулка на детскую площадку чуть не привела к трагедии: на что надо обратить внимание родителям

Рецепт очень простой: "Мастер Шеф" Ярославский показал, как вкусно приготовить спагетти

Рецепт быстрых маринованных огурцов

Когда и чем обрабатывать деревья в саду осенью: основные советы хозяев

Поборы в школах и детсадах: как правильно тратить деньги

Военный эксперт рассказал, готовят ли россияне наступление на Запорожье: есть определенные штурмовые группы и активизируются бои

Новый сезон субсидий: кто может получить помощь