Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Один з улюблених рецептів «Шуби» залишається класичний, пише Politeka.net.

Але ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін запропонував його трохи вдосконалити.

Отже для приготування класичної «Шуби» з новим інгредієнтом знадобляться такі продукти: варений буряк – 2 шт., варена морква – 2 шт., варена картопля – 2 шт., оселедець – 200 гр., печериці – 400 гр., майонез, цибуля – 1 шт.,

«Це «Шуба» не така, як у всіх, а з секретним інгредієнтом. І називається він – грибна ікра!», - зазначив Сенічкін в ефірі «Сніданок з 1+1».

Розігріваємо пательню, беремо оливкову олію і підсмажуємо порізану цибулю.

«Враховуючи той факт, що «Шуба» робиться суто з вареними інгредієнтами, в нас будуть ще й підсмажені», - зазначив ведучий.

Далі на пательню відправляємо свіжу моркву, натерту на крупній терці.

«Три-чотири хвилини буде достатьно. А вже потім кидаємо печериці», - зазначив Сенічкін, готуючи «Шубу» но новому.

Класична "Шуба" по-новому.

Печериці теж повинні бути дрібно порізані. Додаємо сіль і перець за смаком.

«Гриби будуть віддавати свій сік і інгредієнти трохи протушкуються», - підкреслив Сенічкін, помішуючи інгредієнти для салату «Шуба».

Смажимо суміш з грибами 5-7 хвилин, а потім висипаємо її у чашу для блендера. Збиваємо до констистенції ікри.

«Важливо, вона повинна бути холодною, як і інші інгредієнти», - попередив Руслан Сенічкін.

Тепер можна починати збирати салат «Шуба». Першим шаром йде оселедець, порізаний невеличкими шматочками. Наступний шар – варена картопля, натерта на крупній терці.

«Зварив я її в мундирах, а щоб швидко очистити шкірку треба одразу, як тільки ви її зварили, в холодну воду. Потримали хвилин десять і потім шкірка легко спадає», - поділився порадою ведучий телеканалу «1+1».

Даліі тоненьким шаром йде майонез. Наступний шар- грибна ікра. Зверху ще один шар – з вареної моркви, потертій на крупній терці. Ще трошки майонезу.

Ще один шар – варений або запечений буряк, також потертий. І зверху ще трохи майонезу.

От і все, класична «Шуба» по-новому – готова.

Оселедець під шубою по-українськи - Клопотенко дав новий рецепт легендарного салату.

Найніжніший оселедець під шубою - новий рецепт з несподіваним інгредієнтом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ