Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Один з улюблених рецептів «Шуби» залишається класичний, пише Politeka.net.

Але ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін запропонував його трохи вдосконалити.

Отже для приготування класичної «Шуби» з новим інгредієнтом знадобляться такі продукти: варений буряк – 2 шт., варена морква – 2 шт., варена картопля – 2 шт., оселедець – 200 гр., печериці – 400 гр., майонез, цибуля – 1 шт.,

«Це «Шуба» не така, як у всіх, а з секретним інгредієнтом. І називається він – грибна ікра!», - зазначив Сенічкін в ефірі «Сніданок з 1+1».

Розігріваємо пательню, беремо оливкову олію і підсмажуємо порізану цибулю.

«Враховуючи той факт, що «Шуба» робиться суто з вареними інгредієнтами, в нас будуть ще й підсмажені», - зазначив ведучий.

Далі на пательню відправляємо свіжу моркву, натерту на крупній терці.

«Три-чотири хвилини буде достатьно. А вже потім кидаємо печериці», - зазначив Сенічкін, готуючи «Шубу» но новому.

Класична "Шуба" по-новому.

Печериці теж повинні бути дрібно порізані. Додаємо сіль і перець за смаком.

«Гриби будуть віддавати свій сік і інгредієнти трохи протушкуються», - підкреслив Сенічкін, помішуючи інгредієнти для салату «Шуба».

Смажимо суміш з грибами 5-7 хвилин, а потім висипаємо її у чашу для блендера. Збиваємо до констистенції ікри.

«Важливо, вона повинна бути холодною, як і інші інгредієнти», - попередив Руслан Сенічкін.

Тепер можна починати збирати салат «Шуба». Першим шаром йде оселедець, порізаний невеличкими шматочками. Наступний шар – варена картопля, натерта на крупній терці.

«Зварив я її в мундирах, а щоб швидко очистити шкірку треба одразу, як тільки ви її зварили, в холодну воду. Потримали хвилин десять і потім шкірка легко спадає», - поділився порадою ведучий телеканалу «1+1».

Даліі тоненьким шаром йде майонез. Наступний шар- грибна ікра. Зверху ще один шар – з вареної моркви, потертій на крупній терці. Ще трошки майонезу.

Ще один шар – варений або запечений буряк, також потертий. І зверху ще трохи майонезу.

От і все, класична «Шуба» по-новому – готова.

Оселедець під шубою по-українськи - Клопотенко дав новий рецепт легендарного салату.

Найніжніший оселедець під шубою - новий рецепт з несподіваним інгредієнтом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ