Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував цього разу приготувати супернаваристий, смачний, густий суп у казані, і обов'язково з паприкою. За словами "Мастер Шефа", такий суп найкраще варити на вулиці та вивчити детальніше частування із закарпатської кухні.
Рецепт бограча від "Мастер Шефа" Володимира Ярославського:
Інгредієнти:
- 300-350 г копченої підочеревини
- 800 г яловичої лопатки
- 800 г копчених ребер
- 3 шт. моркви (500 г)
- 4-5 шт. цибулі (600 г)
- 3 шт. червоного солодкого перцю (400 г)
- 50 г сухої паприки
- 3-4 шт свіжих томатів
- 400 г томатів у власному соку
- 5 штук. картоплі (800 г)
- Кумін, чорний та запашний перець
- Петрушка та зелена цибуля
- Часник
- Сіль та гострий перець
- 3 л води
Інструкції:
Підготовка інгредієнтів:
Копчену черевину дрібно наріжте. Яловичу лопатку наріжте на невеликі шматочки.
Моркву, цибулю, червоний перець та картоплю поріжте середніми шматочками. Свіжі томати поріжте на кубики, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Приготування бограча:
Розігрійте казан.
У жароміцному посуді (котлі) висмажте копчену черевину до отримання шкварки. Додайте яловичу лопатку і обсмажуйте, не помішуючи, доки не утвориться скоринка на м'ясі.
Додайте моркву, потім цибулю. Обсмажуйте до м'якості овочів. Посипте сухою паприкою, додайте нарізаний гострий перець, перемішайте і обсмажуйте ще трохи, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Додайте свіжі томати та томати у власному соку. Гасіть 5 хвилин. Залийте водою, додайте копчені ребра, сіль, перець та кумін за смаком. Подайте кипіти.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 2–2,5 години.
Додайте|добавляйте| порізану картоплю і тушкуйте ще 20 хвилин|мінути|.
Завершення приготування:
Посоліть і поперчіть до смаку. Перед подачею додайте дрібно порубану петрушку, зелену цибулю та пресований часник, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.
Подання:
Подавайте бограч гарячим, посипаним свіжою зеленню.