Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував цього разу приготувати супернаваристий, смачний, густий суп у казані, і обов'язково з паприкою. За словами "Мастер Шефа", такий суп найкраще варити на вулиці та вивчити детальніше частування із закарпатської кухні.

Рецепт бограча від "Мастер Шефа" Володимира Ярославського:

Інгредієнти:

  • 300-350 г копченої підочеревини
  • 800 г яловичої лопатки
  • 800 г копчених ребер
  • 3 шт. моркви (500 г)
  • 4-5 шт. цибулі (600 г)
  • 3 шт. червоного солодкого перцю (400 г)
  • 50 г сухої паприки
  • 3-4 шт свіжих томатів
  • 400 г томатів у власному соку
  • 5 штук. картоплі (800 г)
  • Кумін, чорний та запашний перець
  • Петрушка та зелена цибуля
  • Часник
  • Сіль та гострий перець
  • 3 л води

Інструкції:

Підготовка інгредієнтів:

Копчену черевину дрібно наріжте. Яловичу лопатку наріжте на невеликі шматочки.

Моркву, цибулю, червоний перець та картоплю поріжте середніми шматочками. Свіжі томати поріжте на кубики, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Приготування бограча:

Розігрійте казан.

У жароміцному посуді (котлі) висмажте копчену черевину до отримання шкварки. Додайте яловичу лопатку і обсмажуйте, не помішуючи, доки не утвориться скоринка на м'ясі.

Додайте моркву, потім цибулю. Обсмажуйте до м'якості овочів. Посипте сухою паприкою, додайте нарізаний гострий перець, перемішайте і обсмажуйте ще трохи, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Додайте свіжі томати та томати у власному соку. Гасіть 5 хвилин. Залийте водою, додайте копчені ребра, сіль, перець та кумін за смаком. Подайте кипіти.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 2–2,5 години.

Додайте|добавляйте| порізану картоплю і тушкуйте ще 20 хвилин|мінути|.

Завершення приготування:

Посоліть і поперчіть до смаку. Перед подачею додайте дрібно порубану петрушку, зелену цибулю та пресований часник, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Подання:

Подавайте бограч гарячим, посипаним свіжою зеленню.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Росія накопичує ракети: нові атаки можуть спричинити гуманітарну кризу

Позиція Трампа щодо України може коштувати йому виборів: нові опитування показали настрої американців

Марія Ланг розповіла, чи чекає на Україну блекаут: «Початок зими буде важким, але…»

Україна перейшла на новий рівень у розробці дронів - ексклюзивні подробиці

В Німеччині висунули звинувачення росіянину, який смертельно поранив українських солдатів

Пенсійні рахунки ВПО під загрозою: правозахисники виступили проти нового законопроєкту

Угода про співпрацю між РФ та КНДР містить "секретний пункт", - WSJ

Українським пенсіонерам потрібно звернутись в ПФУ: часу лишилось до 31 грудня

Диво відбувається двічі на рік: давньогоєгипетські астрономи зашифрували послання фараона Рамзеса II

Маринований перець із часником за 30 хвилин: рецепт, з яким не потрібно чекати зими

Україна суттєво збільшила експорт агропродукції: в чому причина

Палатний: "Українська команда" відправила вже 75 позашляховиків на передову, "ювілейна" автівка поїхала у 27-му бригаду НГУ

Як покращити сон без ліків: перевірені методи фахівців

Добровольці не зможуть виграти війну: військовий пояснив, чому без мобілізації не обійтися

"Місія - рятувати життя": Валерій Дубиль та команда волонтерів передали медичний вантаж лікарям Херсона, Миколаєва та Чорнобаївки