Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував цього разу приготувати супернаваристий, смачний, густий суп у казані, і обов'язково з паприкою. За словами "Мастер Шефа", такий суп найкраще варити на вулиці та вивчити детальніше частування із закарпатської кухні.

Рецепт бограча від "Мастер Шефа" Володимира Ярославського:

Інгредієнти:

  • 300-350 г копченої підочеревини
  • 800 г яловичої лопатки
  • 800 г копчених ребер
  • 3 шт. моркви (500 г)
  • 4-5 шт. цибулі (600 г)
  • 3 шт. червоного солодкого перцю (400 г)
  • 50 г сухої паприки
  • 3-4 шт свіжих томатів
  • 400 г томатів у власному соку
  • 5 штук. картоплі (800 г)
  • Кумін, чорний та запашний перець
  • Петрушка та зелена цибуля
  • Часник
  • Сіль та гострий перець
  • 3 л води

Інструкції:

Підготовка інгредієнтів:

Копчену черевину дрібно наріжте. Яловичу лопатку наріжте на невеликі шматочки.

Моркву, цибулю, червоний перець та картоплю поріжте середніми шматочками. Свіжі томати поріжте на кубики, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Приготування бограча:

Розігрійте казан.

У жароміцному посуді (котлі) висмажте копчену черевину до отримання шкварки. Додайте яловичу лопатку і обсмажуйте, не помішуючи, доки не утвориться скоринка на м'ясі.

Додайте моркву, потім цибулю. Обсмажуйте до м'якості овочів. Посипте сухою паприкою, додайте нарізаний гострий перець, перемішайте і обсмажуйте ще трохи, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Додайте свіжі томати та томати у власному соку. Гасіть 5 хвилин. Залийте водою, додайте копчені ребра, сіль, перець та кумін за смаком. Подайте кипіти.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 2–2,5 години.

Додайте|добавляйте| порізану картоплю і тушкуйте ще 20 хвилин|мінути|.

Завершення приготування:

Посоліть і поперчіть до смаку. Перед подачею додайте дрібно порубану петрушку, зелену цибулю та пресований часник, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Подання:

Подавайте бограч гарячим, посипаним свіжою зеленню.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Начисление субсидий по новым правилам: какие данные не учтут

МОУ отреагировало на жуткий скандал с насильниками несовершеннолетней и Обуховским ТЦК

Пожилые украинцы загнаны в угол: в Минсоцполитики анонсировали перерасчет "старых" пенсий

Семейная пара успела собрать важную информацию в пяти украинских городах: им грозит пожизненное заключение

Разъяренный мужчина подает в суд на соседей из-за слишком громкого петуха: птица мешает жить

Как вырастить чайный гриб в домашних условиях: специалисты назвали самый простой способ

Новый подход к обучению: старшеклассникам готовят реформу

В столице Турции произошел теракт

Госэкоинспекция начала сотрудничество с Ассоциацией малых городов Украины

Как быстро приготовить блины: простой пошаговый рецепт

Мобилизированных будут лучше готовить: важный приказ

На саммите БРИКС с участием генсека ООН осудили санкции Запада

МАГАТЭ создает "живой щит" для защиты украинских энергетических объектов зимой – эксперт

"Возникает обеспокоенность": украинцев ждут не только проблемы со светом зимой, детали

Почему дроны не заменят ATACMS для ударов вглубь РФ - объяснение от Минцифры