Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Корисніше і смачніше курячого: "Майстер Шеф" Ярославський розкрив рецепт закарпатського супу

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував цього разу приготувати супернаваристий, смачний, густий суп у казані, і обов'язково з паприкою. За словами "Мастер Шефа", такий суп найкраще варити на вулиці та вивчити детальніше частування із закарпатської кухні.

Рецепт бограча від "Мастер Шефа" Володимира Ярославського:

Інгредієнти:

  • 300-350 г копченої підочеревини
  • 800 г яловичої лопатки
  • 800 г копчених ребер
  • 3 шт. моркви (500 г)
  • 4-5 шт. цибулі (600 г)
  • 3 шт. червоного солодкого перцю (400 г)
  • 50 г сухої паприки
  • 3-4 шт свіжих томатів
  • 400 г томатів у власному соку
  • 5 штук. картоплі (800 г)
  • Кумін, чорний та запашний перець
  • Петрушка та зелена цибуля
  • Часник
  • Сіль та гострий перець
  • 3 л води

Інструкції:

Підготовка інгредієнтів:

Копчену черевину дрібно наріжте. Яловичу лопатку наріжте на невеликі шматочки.

Моркву, цибулю, червоний перець та картоплю поріжте середніми шматочками. Свіжі томати поріжте на кубики, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Приготування бограча:

Розігрійте казан.

У жароміцному посуді (котлі) висмажте копчену черевину до отримання шкварки. Додайте яловичу лопатку і обсмажуйте, не помішуючи, доки не утвориться скоринка на м'ясі.

Додайте моркву, потім цибулю. Обсмажуйте до м'якості овочів. Посипте сухою паприкою, додайте нарізаний гострий перець, перемішайте і обсмажуйте ще трохи, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Додайте свіжі томати та томати у власному соку. Гасіть 5 хвилин. Залийте водою, додайте копчені ребра, сіль, перець та кумін за смаком. Подайте кипіти.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 2–2,5 години.

Додайте|добавляйте| порізану картоплю і тушкуйте ще 20 хвилин|мінути|.

Завершення приготування:

Посоліть і поперчіть до смаку. Перед подачею додайте дрібно порубану петрушку, зелену цибулю та пресований часник, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Подання:

Подавайте бограч гарячим, посипаним свіжою зеленню.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ