Корисно та смачно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво здивував універсальним рецептом окрошки на мінералці
Суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, як зробити ідеальну та просту страву, що підходить під ще спекотну погоду. Для приготування освіжаючої окрошки, яка ідеально підійде для спекотного літнього дня, можна використовувати такі інгредієнти:
Інгредієнти:
- 200 г копченого курячого філе
- 1 свіжий огірок
- 100 г редьки
- 200 г вареної картоплі
- 2 варені яйця
- Свіжий кріп
- Свіжа петрушка
- Зелена цибуля
- 2 столові ложки білого хрону
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Лимонний сік за смаком
- 500 г айрану
- 350 г газованої мінеральної води
Приготування:
Почніть з поділу варених яєць на білки та жовтки. Жовтки розітріть із хріном, додавши сіль, перець та лимонний сік, щоб отримати насичену основу для окрошки, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наріжте варену картоплю та яєчні білки кубиками. Огірок та редис наріжте соломкою, а копчене куряче філе – невеликими шматочками.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі подрібніть свіжу зелень: кріп, петрушку та зелену цибулю. Вони додадуть страві аромату та свіжості.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти у великій мисці, додайте айран та газовану мінеральну воду. Перемішайте та спробуйте на смак. Якщо потрібно, додайте ще солі, лимонного соку або хрону, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Подавати крошку можна з ложкою сметани, яка надасть страві більш насичений смак.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.