Краще за морозиво: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт легкого літнього десерту
Цього разу у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачнющий лимонний десерт, який може замінити морозиво.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що такий десерт йому готувала сестра Клавдія, коли він був іще маленьким. У цій страві ідеально поєднуються ніжний вершковий смак і яскрава лимонна кислинка, печиво та ідеальна кремова текстура.
Готується десерт дуже просто. Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує:
- згущене молоко — 440 г
- вершки жирні (30%) — 200 г
- лимонний сік — 80-100 г
- печиво
Згущене молоко, вершки та лимонний сік "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відправляє в чашу блендера та перебиває до однорідності.
На дно форми, в якій будете збирати десерт, викладаємо трішки крему, потім печиво, і повторюємо цю процедуру, щоб у нас вийшло 4-5 таких шарів.
Щоб десерт охолодився та просочився, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відправляє його в холодильник мінімум на 1-2 години. Потім перед подачею шеф-кухар прикрашає десерт цедрою лимона та лайма, які додадуть неймовірного аромату.
Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво також поділився простим рецептом фруктового морозива. Для цього нам знадобиться 250 г бананів, 250 г абрикосів, а також вафельні ріжки для подачі. Очищені банани та абрикоси без кісточок заморожуємо, а потім перебиваємо блендером.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.