Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Рецпт домашніх кабачків, приготування яких вас приємно здивує- швидко, смачно і корисно.

Вже існує багато рецептів кабачків і здавалося кожен вже встиг приготувати смажені кабачки за різними технологіями і з додаванням будь яких інгридієнтів. Але нещодавно з'явився новий рецепт, котрий робить цю страву надзвичайно ніжною, соковитою, смачною, котра тане у роті.

Смажені кабачки, кадр з відео

Інгредієнти на страву з кабачків:

  • 2 середніх кабачка
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 чайної ложки сушеного чи свіжого розмарину (за бажанням)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Пармезан або інший твердий сир (за бажанням)
  • Свіжа зелень для подачі (петрушка, базилік)

Приготування:

Наріжте кабачок скибочками завтовшки 4-5 мм, додайте сіль, перець, та добавте свою улюблену приправу. Один із секретів цього рецепта, це тонко нарізанні кабачки.

Але не хвилюйтеся, що кабачки можуть підгоріти, адже для їх приготування також потрібно використати маринад. У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник, сіль, перець, розмарин та оливкову олію. За допомогою кулінарного пензлика або ложки нанесіть маринад на внутрішню частину нарізаних кабачків.

Покладіть кабачки на пательню. Використовуючи середній вогонь, влийте соняшникову олію і добре розігрійте.

Далі йде приготування кляру. Візьміть 2-4 курячих яйця (2 на 1 кабачок або 4 на 2-3 молодих кабачки), збийте виделкою, додайте сіль, свою приправу та 4-6 столових ложок борошна. Все перемішайте обережно та ретельно, щоб не було грудочок.

Загорнуті кабачки занурити в кляр, викласти на сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Коли майже приготуєте кабачки зверху потріть сиром, та дайте сиру розтопитися.

Далі змастіть паперовими рушниками приготованні кабачки та подайте до столу, прикрасивши їх помідорами Чері або зеленню.

Швидко, легко і смачно! Як і насіння, смажені кабачки можна їсти один за одним або як чіпси з дуже малою кількістю калорій. Приємного вам приготування!

Смажені кабачки, кадр з відео

Шокуючі властивості імбиру- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, цілих 2 нових рецепти часникового соусу.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ