Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Рецпт домашніх кабачків, приготування яких вас приємно здивує- швидко, смачно і корисно.

Вже існує багато рецептів кабачків і здавалося кожен вже встиг приготувати смажені кабачки за різними технологіями і з додаванням будь яких інгридієнтів. Але нещодавно з'явився новий рецепт, котрий робить цю страву надзвичайно ніжною, соковитою, смачною, котра тане у роті.

Смажені кабачки, кадр з відео

Інгредієнти на страву з кабачків:

  • 2 середніх кабачка
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 чайної ложки сушеного чи свіжого розмарину (за бажанням)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Пармезан або інший твердий сир (за бажанням)
  • Свіжа зелень для подачі (петрушка, базилік)

Приготування:

Наріжте кабачок скибочками завтовшки 4-5 мм, додайте сіль, перець, та добавте свою улюблену приправу. Один із секретів цього рецепта, це тонко нарізанні кабачки.

Але не хвилюйтеся, що кабачки можуть підгоріти, адже для їх приготування також потрібно використати маринад. У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник, сіль, перець, розмарин та оливкову олію. За допомогою кулінарного пензлика або ложки нанесіть маринад на внутрішню частину нарізаних кабачків.

Покладіть кабачки на пательню. Використовуючи середній вогонь, влийте соняшникову олію і добре розігрійте.

Далі йде приготування кляру. Візьміть 2-4 курячих яйця (2 на 1 кабачок або 4 на 2-3 молодих кабачки), збийте виделкою, додайте сіль, свою приправу та 4-6 столових ложок борошна. Все перемішайте обережно та ретельно, щоб не було грудочок.

Загорнуті кабачки занурити в кляр, викласти на сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Коли майже приготуєте кабачки зверху потріть сиром, та дайте сиру розтопитися.

Далі змастіть паперовими рушниками приготованні кабачки та подайте до столу, прикрасивши їх помідорами Чері або зеленню.

Швидко, легко і смачно! Як і насіння, смажені кабачки можна їсти один за одним або як чіпси з дуже малою кількістю калорій. Приємного вам приготування!

Смажені кабачки, кадр з відео

Шокуючі властивості імбиру- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, цілих 2 нових рецепти часникового соусу.

Поділитися сюжетом

Останні новини

У YASNO попередили про зміни у тарифах: скільки доведеться платити за світло

"Ощадбанк" попередив українських пенсіонерів: гроші на картках можуть бути заблоковані, названо причини

Україна вирішила добиватися демонтажу Керченського мосту через трибунал

Навіть у гуртожитках діє: українці заробили право на 75% знижки по комуналці

Тарифи на електроенергію у жовтні: енергетики розповіли, для кого вони зміняться

«Впав, як мішок»: колишній Лободи відчайдушно стрибнув зі сцени

Нарешті модно поїмо: Dolce & Gabbana відкрила своє перше кафе

Україна може перемогти рф якщо буде діяти, як Ізраїль: екс-міністр оборони Великобританії розповів, як переломити ситуацію у війні

У ГУР повідомили про підрив воєнного злочинця в Енергодарі

Які Суперстари купити в адідас?

У Генштабі ЗСУ розкрили подробиці удару по російській нафтобазі

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

"Але дуже болить": пісня Пономарьова "Офіцери" довела людей до сліз

«Є за що»: Безугла раптом похвалила Умєрова

Обмінники готуються купувати долари за новим курсом: на валютний ринок вплине кілька факторів