Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Легкий рецепт надзвичайно смачних смажених кабачків: такого ви ще не куштували

Рецпт домашніх кабачків, приготування яких вас приємно здивує- швидко, смачно і корисно.

Вже існує багато рецептів кабачків і здавалося кожен вже встиг приготувати смажені кабачки за різними технологіями і з додаванням будь яких інгридієнтів. Але нещодавно з'явився новий рецепт, котрий робить цю страву надзвичайно ніжною, соковитою, смачною, котра тане у роті.

Смажені кабачки, кадр з відео

Інгредієнти на страву з кабачків:

  • 2 середніх кабачка
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1/2 чайної ложки сушеного чи свіжого розмарину (за бажанням)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • Пармезан або інший твердий сир (за бажанням)
  • Свіжа зелень для подачі (петрушка, базилік)

Приготування:

Наріжте кабачок скибочками завтовшки 4-5 мм, додайте сіль, перець, та добавте свою улюблену приправу. Один із секретів цього рецепта, це тонко нарізанні кабачки.

Але не хвилюйтеся, що кабачки можуть підгоріти, адже для їх приготування також потрібно використати маринад. У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник, сіль, перець, розмарин та оливкову олію. За допомогою кулінарного пензлика або ложки нанесіть маринад на внутрішню частину нарізаних кабачків.

Покладіть кабачки на пательню. Використовуючи середній вогонь, влийте соняшникову олію і добре розігрійте.

Далі йде приготування кляру. Візьміть 2-4 курячих яйця (2 на 1 кабачок або 4 на 2-3 молодих кабачки), збийте виделкою, додайте сіль, свою приправу та 4-6 столових ложок борошна. Все перемішайте обережно та ретельно, щоб не було грудочок.

Загорнуті кабачки занурити в кляр, викласти на сковороду і смажте до золотистої скоринки з обох боків.

Коли майже приготуєте кабачки зверху потріть сиром, та дайте сиру розтопитися.

Далі змастіть паперовими рушниками приготованні кабачки та подайте до столу, прикрасивши їх помідорами Чері або зеленню.

Швидко, легко і смачно! Як і насіння, смажені кабачки можна їсти один за одним або як чіпси з дуже малою кількістю калорій. Приємного вам приготування!

Смажені кабачки, кадр з відео

Шокуючі властивості імбиру- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми писали, цілих 2 нових рецепти часникового соусу.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Мобилизация в Украине снизилась, людей не хватает: в ВР заговорили о необходимости снизить призывной возраст

Украинцам будут приходить повестки нового образца: как изменятся "приглашения" в ТЦК

Здесь денег на 17 тысяч FPV-дронов: сеть впечатлило фото задержанного чиновника-коррупционера

Глава МСЭК обогатилась на миллионы долларов на уклонистах: кадры с места обысков

Политический спектакль по-армянски: на словах за Запад, на деле - с Россией

Фицо сделает «все возможное», чтобы восстановить «нормальные отношения» с Россией

За поджоги военных авто задержали 17-летних подростков из Каменского

Кому-то 3000 грн, а кому-то почти 10 000: украинцы могут уже сейчас узнать, сколько им будут платить в старости

В скандале с рэпером P.Diddy нашли настоящий "украинский след"

Как вырастить мяту на подоконнике: полезные лайфхаки

Россияне обстреляли подстанцию и ранили шестерых энергетиков

Залипайте на десятки часов: Steam запускает фестиваль пошаговых RPG со скидками

Две сумки с деньгами выбросили в окно: у руководительницы МСЭК и ее сына-чиновника нашли наличными почти $6 млн

Жители Одесской области почувствовали землетрясение: эксперт объяснил, каковы последствия таких явлений

Украинцам вернут значительную сумму за покупку техники: компенсацию можно получить по нескольким категориям товаров