М'якше за звичний шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво запропонував рецепт соковитої свинини без гіркоти

М'якше за звичний шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво запропонував рецепт соковитої свинини без гіркоти

На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував приготувати свинину із незвичним салатом разом із апельсинами.

Інгредієнти:

Для свинини:

  • 150-250 г свинини (можна взяти котлети або нарізати м'ясо тонкими скибками)
  • Сіль та перець за смаком

Для паніровки:

  • Борошно з додаванням паприки
  • 1 яйце
  • Сухарі (панірувальні або просто сухарі для тертого сиру)

Для салату:

  • 150 г чері (або інших дрібних помідорів)
  • 20 г свіжих пряних трав (кінза, базилік, петрушка - можна використовувати за бажанням та доступністю)
  • 20 г редиски (можна нарізати кружальцями або тонкими смужками)
  • 1 філе апельсина
  • Сік апельсину
  • 10-15 мл оливкового масла
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції:

Відбийте шматки свинини, щоб вони стали дуже тонкими. Посоліть і поперчіть їх на смак, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Підготуйте три миски для панірування: в одній змішайте борошно з паприкою, в іншій розбийте яйце і збийте його, а в третій розламайте сухарі на шматочки.

Обваляйте кожен шматок свинини спочатку в борошні з паприкою, потім вмочіть в яйці і нарешті обваляйте в сухарях, щоб створити хрустку скоринку.

Розігрійте сковороду з великою кількістю олії та обсмажте кожен шматок свинини з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть обсмажені шматки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Наріжте чері навпіл або залиште їх цілими, наріжте редиску тонкими кружальцями, наріжте трави.

Очистіть апельсин від шкірки та білих плівок, розділіть його на часточки, а потім наріжте кожну часточку на шматочки, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Змішайте нарізані овочі, пряні трави та апельсини у великій мисці. Додайте сік апельсина та оливкову олію, посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте.

Подайте обсмажену свинину з салатом і насолоджуйтесь вашою апетитною та легкою стравою!

Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.

Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ