М'якше за звичний шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво запропонував рецепт соковитої свинини без гіркоти

М'якше за звичний шашлик: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво запропонував рецепт соковитої свинини без гіркоти

На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував приготувати свинину із незвичним салатом разом із апельсинами.

Інгредієнти:

Для свинини:

  • 150-250 г свинини (можна взяти котлети або нарізати м'ясо тонкими скибками)
  • Сіль та перець за смаком

Для паніровки:

  • Борошно з додаванням паприки
  • 1 яйце
  • Сухарі (панірувальні або просто сухарі для тертого сиру)

Для салату:

  • 150 г чері (або інших дрібних помідорів)
  • 20 г свіжих пряних трав (кінза, базилік, петрушка - можна використовувати за бажанням та доступністю)
  • 20 г редиски (можна нарізати кружальцями або тонкими смужками)
  • 1 філе апельсина
  • Сік апельсину
  • 10-15 мл оливкового масла
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції:

Відбийте шматки свинини, щоб вони стали дуже тонкими. Посоліть і поперчіть їх на смак, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Підготуйте три миски для панірування: в одній змішайте борошно з паприкою, в іншій розбийте яйце і збийте його, а в третій розламайте сухарі на шматочки.

Обваляйте кожен шматок свинини спочатку в борошні з паприкою, потім вмочіть в яйці і нарешті обваляйте в сухарях, щоб створити хрустку скоринку.

Розігрійте сковороду з великою кількістю олії та обсмажте кожен шматок свинини з обох боків до золотистої скоринки. Викладіть обсмажені шматки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Наріжте чері навпіл або залиште їх цілими, наріжте редиску тонкими кружальцями, наріжте трави.

Очистіть апельсин від шкірки та білих плівок, розділіть його на часточки, а потім наріжте кожну часточку на шматочки, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Змішайте нарізані овочі, пряні трави та апельсини у великій мисці. Додайте сік апельсина та оливкову олію, посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте.

Подайте обсмажену свинину з салатом і насолоджуйтесь вашою апетитною та легкою стравою!

Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.

Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Школьники массово уезжают из Украины

90% выплат и дополнительный стаж: в ПФУ объяснили, кому выгодно перейти на другой вид пенсии

Оккупанты атаковали общественный транспорт в Херсоне: есть пострадавшие

Не дайте свекрови стать вашим худшим кошмаром: 2 простых правила для победы в спорах

"Мобилизация провалена": нардеп объяснила, что в армию требуют отправлять 18-летних

Рецепт квашеной капусты с медом: получается невероятно вкусная и хрустящая

Расстрелы на Майдане: под суд пойдут "беркутовцы", первые открывшие огонь

Это наш лозунг «Welcome to Ukraine»: журналист показал реальный вид дорог на границе с Польшой

Северная Корея включилась в войну на стороне рф: эксперт рассказал, сколько военных Ким может отправить в Украину

Помощь на проживание для детей: кто может остаться без финансовой поддержки

Прогнозы НБУ не оправдались: темпы роста цен в Украине ускорились, появились нелестные цифры

Ух ты, галичане в космосе: вышла "демка" украинского шутера с множеством отсылок к нашей культуре

Какие цветы из сада нужно забрать в дом на зимовку: садоводы поделились советами

Елена Бюн рассказала, чьи интересы представляет Папа Римский и почему: «Кремлевские деньги»

Почему резко активизировались ТЦК: нардеп объяснил большое количество "облав"