"Мій улюблений рецепт": найпростіший варіант солянки по-домашньому

"Мій улюблений рецепт": найпростіший варіант солянки по-домашньому

Солянка по-домашньому має безліч варіантів, пише Politeka.net. Особливо часто її готують як раз взимку, адже ця страва зігріє, наповнить енергією і силами в холодну пору року.

Своїм рецептом солянки по-домашньому поділилася фудблогерка Юлія на своїй сторінці Cook_julija_simonchuk.

За її словами, це рецепт найпростішого варіанту солянки.

«Якщо у вас залишилися ковбасно-мʼясні вироби після свят, обовʼязково приготуйте цю страву, дуже смачно і ситно. А лимончик додає такої свіжості», - зазначила кулінар.

Для приготування солянки по-домашньому візьміть такі інгредієнти: бульйон/або вода - 3-4 літри, розсіл з огірків - 200-300 мл; цибуля велика - 1 шт; морква - 1 шт; солоні огірки - 4-5 шт; ковбасні вироби (різні) - 700-750г; оливки без кісточок - 1-2 б; томатна паста - 1-1,5 ст.л; лимон - 1 шт; лавровий листок, духмяний перець, спеції, зелень - за смаком; олія - для смаження; сметана - для подачі.

Солянка по-домашньому.

Перший крок у приготуванні солянки по-домашньому - в каструлі необхідно посмажити цибулю з морквою до підрумʼянення, додати дрібно покришені (або потерті на тертку) огірки і ще трохи все разом посмажити.

Потім слід додати порізані мʼясні вироби (ковбаса, сосиски, мисливські ковбаски, ковбаса копчена, варена, відварене мʼясо і ін.

«Поєднайте 3-4 види, так вийде найкращий смак», - порадила фудблогерка.

Перемішати, обсмажити, додати томатну пасту і ще трохи посмажити.

Солянка по-домашньому.

Далі додати воду або мʼясний бульйон і проварити хвилин 20, додати розсіл.

«Перемішуємо, проварюємо, додаємо оливки, спеції, зелень. Пробуємо на сіль, за потреби додаємо. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Подаємо в гарячому виді з шматками лимону і сметаною», - розповіла про останні штрихи у приготуванні солянки по-домашньому фудблогерка.

У коментарях підписники Юлії зазначають що обожнюють солянку, особливо взимку, і діляться своїми секретами.

«А мені подобається ще додати картоплю 3-4шт»,

«Те, що треба після новорічних свят»,

«Мій улюблений рецепт»,

«Те, що мені зараз треба»,

«Виглядає досить смачно, спробую зробити»,

«В мене сьогодні теж солянка,тільки без маслин».

Картопля у духовці буде просто бомба - автор кулінарної книги дала смачний рецепт.

Смачний соус до салату "Цезар" - як приготувати всього за дві хвилини.

Ніхто не відмовиться - Ольга Сумська показала, що приготувати на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Все дуже просто: в Україні вигадали, як зробити мінімальну пенсію в 10 000 грн

Як приготувати смачні котлети з грибів: докладний рецепт від "Мастер Шефа"

Epic Games Store запускає хеллоуїнський розпродаж на найстрашніші ігри цієї осені

Багато чого сходиться саме на 2025 рік, - Олександр Мусієнко про перемовини з рф і завершення війни

Як зберегти моркву на зиму: секрети досвідчених фермерів

Як боротися з бур'янами восени після збору врожаю: городники дали важливі поради

У навчанні школярів вимагають змін: на що доведеться піти

Перемир'я, конфлікт з регіонами та мусульмани: екстрасенс розповіла, якою буде зима у росії

Повістки через "Укрпошту": українці не поспішають з'являтися в ТЦК

Кадиров одержав меткомбінат у Маріуполі як трофей, звідти вивозять сталь, - WSJ

Мобілізація жінок: експерт поянив, які завдання вони виконуватимуть у разі призову

Проблеми зі сном і постійна тривога: що ховається за втратою уваги

Рецепт ідеального жульєну з куркою та грибами: є один секретний інгредієнт

Загроза підвищення тарифів на енергоресурси в Україні: у Мінфіні зробили заяву

Пенсії зросли на 466 гривень: хто на що може розраховувати