"Мій улюблений рецепт": найпростіший варіант солянки по-домашньому

"Мій улюблений рецепт": найпростіший варіант солянки по-домашньому

Солянка по-домашньому має безліч варіантів, пише Politeka.net. Особливо часто її готують як раз взимку, адже ця страва зігріє, наповнить енергією і силами в холодну пору року.

Своїм рецептом солянки по-домашньому поділилася фудблогерка Юлія на своїй сторінці Cook_julija_simonchuk.

За її словами, це рецепт найпростішого варіанту солянки.

«Якщо у вас залишилися ковбасно-мʼясні вироби після свят, обовʼязково приготуйте цю страву, дуже смачно і ситно. А лимончик додає такої свіжості», - зазначила кулінар.

Для приготування солянки по-домашньому візьміть такі інгредієнти: бульйон/або вода - 3-4 літри, розсіл з огірків - 200-300 мл; цибуля велика - 1 шт; морква - 1 шт; солоні огірки - 4-5 шт; ковбасні вироби (різні) - 700-750г; оливки без кісточок - 1-2 б; томатна паста - 1-1,5 ст.л; лимон - 1 шт; лавровий листок, духмяний перець, спеції, зелень - за смаком; олія - для смаження; сметана - для подачі.

Солянка по-домашньому.

Перший крок у приготуванні солянки по-домашньому - в каструлі необхідно посмажити цибулю з морквою до підрумʼянення, додати дрібно покришені (або потерті на тертку) огірки і ще трохи все разом посмажити.

Потім слід додати порізані мʼясні вироби (ковбаса, сосиски, мисливські ковбаски, ковбаса копчена, варена, відварене мʼясо і ін.

«Поєднайте 3-4 види, так вийде найкращий смак», - порадила фудблогерка.

Перемішати, обсмажити, додати томатну пасту і ще трохи посмажити.

Солянка по-домашньому.

Далі додати воду або мʼясний бульйон і проварити хвилин 20, додати розсіл.

«Перемішуємо, проварюємо, додаємо оливки, спеції, зелень. Пробуємо на сіль, за потреби додаємо. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Подаємо в гарячому виді з шматками лимону і сметаною», - розповіла про останні штрихи у приготуванні солянки по-домашньому фудблогерка.

У коментарях підписники Юлії зазначають що обожнюють солянку, особливо взимку, і діляться своїми секретами.

«А мені подобається ще додати картоплю 3-4шт»,

«Те, що треба після новорічних свят»,

«Мій улюблений рецепт»,

«Те, що мені зараз треба»,

«Виглядає досить смачно, спробую зробити»,

«В мене сьогодні теж солянка,тільки без маслин».

Картопля у духовці буде просто бомба - автор кулінарної книги дала смачний рецепт.

Смачний соус до салату "Цезар" - як приготувати всього за дві хвилини.

Ніхто не відмовиться - Ольга Сумська показала, що приготувати на сніданок.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ