Найкраща закуска для любителів мʼяса: зірка "Мастер Шеф" підкинула простий рецепт для святкового столу

Найкраща закуска для любителів мʼяса: зірка "Мастер Шеф" підкинула простий рецепт для святкового столу

На своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати карпачо з телятини з соусом на основі домашнього майонезу. Це популярна італійська закуска, яку обожнюють у всьому світі.

Для приготування карпачо учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • вирізка теляча або яловича
  • рукола
  • томати чері
  • пармезан
  • сіль, перець, олія

Для соусу:

  • яйце - 1 шт.
  • сіль - 1 г
  • білий перець - 2-3 г
  • лимонний сік - 3 г
  • оливкова олія - 150 г
  • молоко - 50 г
  • ворчерстер - 5 г

Вирізку зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк добре зачищає від жиру, загортає в харчову плівку та кладе в холодильник на 30 хвилин.

Тим часом готуємо соус. У чашу блендера відправляємо яйце, сіль, лимонний сік, перець, оливкову олію та збиваємо все занурювальним блендером, не піднімаючи його перші 30-40 секунд, а далі припіднімаємо блендер і рухами вверх-вниз збиваємо майонез, доки він не стане густим і білого кольору.

До домашнього майонезу учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк додає ворчестер, молоко та перемішує все до однорідності. Готовий соус в ідеалі треба перелити у спеціальний диспенсер для соусу.

Охолоджену вирізку дістаємо з холодильника та нарізаємо тоненькими слайсами, використовуючи найгостріший ніж.

Переходимо до подачі. У центр тарілки по спіралі зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк наливає соус, зверху викладає слайси телятини, як на відео, приправляє мʼясо сіллю та перцем. Навколо мʼяса викладаємо руколу, а зверху на неї томати чері, розрізані навпіл. Зверху посипаємо карпачо тертим пармезаном і трішки поливаємо олією.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Туреччина таємно згорнула військовий експорт до РФ

Школярам спростили навчання: оцінюватимуть за новими правилами

Доведеться сплачувати 34 тисячі штрафу: українцям готують нове покарання

Буде не лише гарнір: ціни на популярне м’ясо порадують гаманці

Російські війська проривають оборону Часового Яру: експерт розповів, які міста під загрозою

У ЗСУ розповіли про план наступу росіян на Харківщині

Військовий запропонував впровадити "чергу на фронт": як має змінитися служба у ЗСУ

Як закрити баклажани на зиму: досвідчена господиня дала перевірений рецепт

Звинувачені у зґвалтуванні дівчинки хочуть піти у ЗСУ, щоб уникнути в'язниці

Засуньте сіль у шкарпетки і смердіти не буде: чому цей спосіб такий гарний і як його використовувати

Чергове розкрадання виявили в Україні: бюджет втратив 1,6 мільйона

В Україні вперше з лютого 2022 дозволили авіарейси до Європи

Обіцяні 17% не додадуть радості: як насправді зміняться пенсії у 2025 році

Чому пожовтів кактус: основні причини та що потрібно зробити

Штрафи до 1700 гривень: водіям витрясуть гаманці — кого омине