Найкращий десерт осені: суддя "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт сінабонів

Найкращий десерт осені: суддя "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт сінабонів

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як легко приготувати неймовірно смачні та ароматні сінабони.

Для опари беремо:

  • 300 мл молока
  • 7 г сухих дріжджів (20 г пресованих)
  • 20 г цукру
  • 150 г борошна

Для тіста (на 20 сінабонів):

  • опара
  • 500 г борошна
  • дрібка солі
  • 2 яйця
  • 80 г цукру
  • 125 г вершкового масла 82%

Для начинки "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 20 г кориці

Для заливки:

  • 50 мл молока
  • 50 г цукрової пудри
  • 250 г крем-сиру (або маскарпоне, або сметани)

"Починаємо з опари. Підігріваю молоко, додаю цукор. З’єдную борошно і дріжджі. Якщо дріжджі сухі, їх треба з’єднати з борошном, якщо пресовані дріжджі – з’єднайте з молоком. Борошно слід попередньо просіяти, щоб наситити його киснем. Змішую молоко з цукром і борошно з дріжджами, перемішуємо до однорідної консистенції", — пояснює "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

Накриваємо опару рушником і відставляємо на 30-50 хвилин у тепле місце.

Далі замішуємо тісто. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський змішує в мисці яйця, цукор, додає сіль, опару і перемішує. Потім додає розм’якшене вершкове масло, борошно та замішує тісто, кладе його в миску, накриває рушником і залишає підходити в теплому місці 1-1,5 години.

Щоб приготувати начинку прото змішуємо вершкове масла, цукор та корицю. Для заливки до однорідності змішуємо в мисці крем-сир, тепле молоко та цукрову пудру.

Коли тісто підійшло, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкачує його у вигляді прямокутника, викладає на пласт тіста начинку, рівномірно розподіляє її та загортає в рулет.

За допомогою нитки нарізаємо рулет на шматочки завтовшки 3 см, а краї тіста у кожного сінабона підгортаємо під низ.

Викладаємо сінабони на деко, застелене пергаментом, накриваємо рушником і лишаємо підходити 30-50 хвилин у теплому місці.

Викпікати сінабони треба в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Готові булочки, поки вони ще гарячі, поливаємо заливкою.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ