Найкращий десерт осені: суддя "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт сінабонів

Найкращий десерт осені: суддя "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт сінабонів

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як легко приготувати неймовірно смачні та ароматні сінабони.

Для опари беремо:

  • 300 мл молока
  • 7 г сухих дріжджів (20 г пресованих)
  • 20 г цукру
  • 150 г борошна

Для тіста (на 20 сінабонів):

  • опара
  • 500 г борошна
  • дрібка солі
  • 2 яйця
  • 80 г цукру
  • 125 г вершкового масла 82%

Для начинки "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 20 г кориці

Для заливки:

  • 50 мл молока
  • 50 г цукрової пудри
  • 250 г крем-сиру (або маскарпоне, або сметани)

"Починаємо з опари. Підігріваю молоко, додаю цукор. З’єдную борошно і дріжджі. Якщо дріжджі сухі, їх треба з’єднати з борошном, якщо пресовані дріжджі – з’єднайте з молоком. Борошно слід попередньо просіяти, щоб наситити його киснем. Змішую молоко з цукром і борошно з дріжджами, перемішуємо до однорідної консистенції", — пояснює "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

Накриваємо опару рушником і відставляємо на 30-50 хвилин у тепле місце.

Далі замішуємо тісто. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський змішує в мисці яйця, цукор, додає сіль, опару і перемішує. Потім додає розм’якшене вершкове масло, борошно та замішує тісто, кладе його в миску, накриває рушником і залишає підходити в теплому місці 1-1,5 години.

Щоб приготувати начинку прото змішуємо вершкове масла, цукор та корицю. Для заливки до однорідності змішуємо в мисці крем-сир, тепле молоко та цукрову пудру.

Коли тісто підійшло, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкачує його у вигляді прямокутника, викладає на пласт тіста начинку, рівномірно розподіляє її та загортає в рулет.

За допомогою нитки нарізаємо рулет на шматочки завтовшки 3 см, а краї тіста у кожного сінабона підгортаємо під низ.

Викладаємо сінабони на деко, застелене пергаментом, накриваємо рушником і лишаємо підходити 30-50 хвилин у теплому місці.

Викпікати сінабони треба в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Готові булочки, поки вони ще гарячі, поливаємо заливкою.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ