Найсмачніша начинка для млинців: "Мастер Шеф" Литвинова розсекретила свій рецепт, готується дуже просто
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати смачні та соковиті млинці з м'ясом.
Для приготування млинців з м'ясною начинкою "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- млинці – 15 шт. (рецепт млинців ви знайдете тут)
- свинина - 700 г (можна брати будь-яке інше м'ясо)
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 300 г
- часник – 2 зуб.
- коріандр - 0,5 ч.л.
- суміш перців – 0,5 ч.л.
- лавровий лист – 2 шт.
- олія - 20 мл
- сіль - 1 ч.л.
- вершкове масло - 50 г
У киплячий бульйон з додаванням цілої або розрізаної на великі шматки моркви та цибулі, солі, перцю та лаврового листа кидаємо м'ясо та варимо до готовності.
"Пам'ятай, що коли вариш м'ясо, його потрібно класти в киплячий бульйон. Коли вариш бульйон, клади м'ясо та кістки в холодну воду", - пояснила "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
Іншу цибулину тоненько нарізаємо і томимо на олії під закритою кришкою на маленькому вогні з додаванням подрібненого часнику і 2 ст.л. води.
"У моєму рецепті є секретки. Я додаю моркву з бульйону до фаршу. Завдяки цьому він стає маслянистим, соковитим, не жирним і плюс овочі!", – радить зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.
За допомогою м'ясорубки подрібнюємо готове м'ясо, моркву з бульйону та обсмажену цибулю (а цибулю з бульйону викидаємо). Додаємо сіль, перець, коріандр, а також трохи бульйону. Бульйон вливаємо по 2 ст.л., вимішуємо і знову додаємо і вимішуємо - поки фарш не буде ідеально соковитим, але не водянистим.
Викладаємо м'ясну начинку на млинці та загортаємо їх квадратиками. "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова обсмажує млинці з м'ясом на розігрітому вершковому маслі на невеликому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.