Найсмачніша начинка для млинців: "Мастер Шеф" Литвинова розсекретила свій рецепт, готується дуже просто

Найсмачніша начинка для млинців: "Мастер Шеф" Литвинова розсекретила свій рецепт, готується дуже просто

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати смачні та соковиті млинці з м'ясом.

Для приготування млинців з м'ясною начинкою "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:

  • млинці – 15 шт. (рецепт млинців ви знайдете тут)
  • свинина - 700 г (можна брати будь-яке інше м'ясо)
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 300 г
  • часник – 2 зуб.
  • коріандр - 0,5 ч.л.
  • суміш перців – 0,5 ч.л.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • олія - ​​20 мл
  • сіль - 1 ч.л.
  • вершкове масло - 50 г

У киплячий бульйон з додаванням цілої або розрізаної на великі шматки моркви та цибулі, солі, перцю та лаврового листа кидаємо м'ясо та варимо до готовності.

"Пам'ятай, що коли вариш м'ясо, його потрібно класти в киплячий бульйон. Коли вариш бульйон, клади м'ясо та кістки в холодну воду", - пояснила "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

Іншу цибулину тоненько нарізаємо і томимо на олії під закритою кришкою на маленькому вогні з додаванням подрібненого часнику і 2 ст.л. води.

"У моєму рецепті є секретки. Я додаю моркву з бульйону до фаршу. Завдяки цьому він стає маслянистим, соковитим, не жирним і плюс овочі!", – радить зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

За допомогою м'ясорубки подрібнюємо готове м'ясо, моркву з бульйону та обсмажену цибулю (а цибулю з бульйону викидаємо). Додаємо сіль, перець, коріандр, а також трохи бульйону. Бульйон вливаємо по 2 ст.л., вимішуємо і знову додаємо і вимішуємо - поки фарш не буде ідеально соковитим, але не водянистим.

Викладаємо м'ясну начинку на млинці та загортаємо їх квадратиками. "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова обсмажує млинці з м'ясом на розігрітому вершковому маслі на невеликому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Светлана Гринчук сообщила о знаковой встрече: "Привлечь к ответственности агрессора и придать миру новое видение влияния войны на окружающую среду"

Бригада «Гарт» показала, как сработала по целям врага на Волчанском направлении

Как приготовить сметанник «Баунти» без выпечки: простой рецепт

Незаконные долги и штрафы за коммуналку: адвокат дал совет потребителям

«По-белорусски, чисто, аккуратно»: Лукашенко заговорил о выборах в Беларуси

Депутат "обвел государство вокруг пальца": в его карман незаконно попали 15 млн грн

Распространяется быстрее, чем ожидалось: что ожидать от нового "вируса‐мутанта" ХЕС

«Вышел из-под контроля»: эксперт по кибербезопасности объяснил, что могло произойти с Telegram-ботом «Резерв+»

Как вкусно приготовить горох: простой рецепт идеального горохового пюре

Как вернуть субсидию, если ее отменил ПФУ: украинцам дали шанс

Одна из запущенных по Украине ракет могла упасть на Белгородщине

Как общинам Украины пополнить свой бюджет: источники, где искать деньги

Мужчина отказался воевать из-за больной тещи: суд рассмотрел это объяснение

В Ростове после взрыва загорелся цех по производству металлопластиковых окон

Проблемы с отоплением в Украине: эти дрова точно не подоцдет, можно не рассчитывать