Незвичайно, але дуже смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантного м'яса у маринаді з пивом

Незвичайно, але дуже смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантного м'яса у маринаді з пивом

Цього разу на своїй сторінці у соціальній мережі колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом вишуканої індички, зробленої з особливим маринадом на пиві. Ця страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу, вражаючи своїм смаком і хрусткою скоринкою.

складові

Для індички:

  • Гомілка індички – 1 шт.
  • Часник – 1/2 головки
  • Олія – 20 г
  • Томатное пюре – 2 ст.л.
  • Паприка - 1/2 ч.л.
  • Гострий перець – 1/2 ч. л.
  • Коріандр – 1/2 ч.л.
  • Сіль – 10 г
  • Пиво – 1/2 склянки
  • Гарбуз – 300 г

Для маринаду:

  • Масло – 2 ст.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 1 ст.
  • Паприка - 1/2 ч.л.
  • Гострий перець – 1/3 ч. л.
  • Сіль – 3 г

Приготування

Розрубайте кістку у вузькій частині гомілки або попросіть це в магазині. Підніміть шкіру вгору та зачистіть кістку, щоб вийняти її повністю, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Ножем зробіть отвори по всій гомілки для шпигування часником та олією. Трохи посоліть часник та олію, потім шпигуйте ними м'ясо. Додатково змастіть гомілка маслом зверху та під шкірою.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, далі змішайте сіль, коріандр, паприку, гострий перець та томатне пюре. Змастіть гомілка цією сумішшю під шкірою та зверху. Поставте гомілку на склянку з пивом і загорніть у пакет для запікання.

Залишіть м'ясо маринуватися на 2-4 години. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте гомілку протягом 1 години. Наріжте скибочками гарбуз.

Змішайте олію, соєвий соус, часник, гострий перець, паприку та сіль для маринаду. Змастіть скибочки гарбуза маринадом. Запікайте гарбуз при 200 градусах протягом 15-20 хвилин, порадила "Майстер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу