Ніхто не повірить, що це просто цибуля: найсмачніший рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Ніхто не повірить, що це просто цибуля: найсмачніший рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Для приготування цієї страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів і найзвичайнісінька цибуля.

Цікавим і оригінальним рецептом поділилася переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.

Отже, беремо маленьку цибулю, сіянку або звичайну ріпчасту. Розрізаємо цибулю навпіл.

«Якщо хочете, щоб вона не розпадалась на шари, то залишайте нижній хвостик», - порадила Валерія Матрохіна.

Під час приготування цієї страви вогонь під пательнею повинен був середнім, періодично нижче середнього.

«Головне, щоб цукор не підгорав», - зазначила переможниця «Мастер Шеф».

Як смачно приготувати цибулю.

На пательню викладаємо три столові ложки цукру, чекаємо поки він розтане і викладаємо цибулю. Смажимо з двох боків до золотавості з кожного боку.

Наступний крок – додаємо пів склянки води, пів склянки білого сухого вина. Валерія радить спробувати майбутню страву – на смак вона повинна бути не занадто солодкою але не надто кислою.

Як смачно приготувати цибулю.

Лишаємо рідину випаровуватись на середньому вогні. Приблизно на 30-40 хвилин.

«Коли рідина майже повністю випарувалась і карамель почала густіти, то або переходимо до завершального етапу, якщо ви хочете, щоб цибуля була хрумкою. Або додаємо ще менше половини склянки вина, стільки ж води, одну ложку цукру, та пів столові ложки лимонного соку. І знов випаровуємо рідину, щоб цибулька була прям солодка, ніжна, мʼяка та мармеладна», - коментує хід приготування цибулі Валерія Матрохіна.

Як смачно приготувати цибулю.

Переможниця «Мастер Шеф» попередила, що цукор може почати горіти і цього не можна допускати, адже буде присмак горілого.

Коли рідина випарувалась вдруге і цибуля готова, необхідно трохи вершкового масла.

Поєднайте його з цибулею та добре покрийте цибулю карамелю. Також необхідно додати дрібку солі.

«Якщо вийшла загуста консистенція, то додайте трішки вина і прогрійте хвилинку із карамеллю», - наостанок порадила переможнця «Мастер Шеф».

Як приготувати запіканку, яку проситимуть ще: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ