Ніхто не повірить, що це просто цибуля: найсмачніший рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Ніхто не повірить, що це просто цибуля: найсмачніший рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Для приготування цієї страви потрібно зовсім небагато інгредієнтів і найзвичайнісінька цибуля.

Цікавим і оригінальним рецептом поділилася переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна на своїй сторінці в Інстаграм.

Отже, беремо маленьку цибулю, сіянку або звичайну ріпчасту. Розрізаємо цибулю навпіл.

«Якщо хочете, щоб вона не розпадалась на шари, то залишайте нижній хвостик», - порадила Валерія Матрохіна.

Під час приготування цієї страви вогонь під пательнею повинен був середнім, періодично нижче середнього.

«Головне, щоб цукор не підгорав», - зазначила переможниця «Мастер Шеф».

Як смачно приготувати цибулю.

На пательню викладаємо три столові ложки цукру, чекаємо поки він розтане і викладаємо цибулю. Смажимо з двох боків до золотавості з кожного боку.

Наступний крок – додаємо пів склянки води, пів склянки білого сухого вина. Валерія радить спробувати майбутню страву – на смак вона повинна бути не занадто солодкою але не надто кислою.

Як смачно приготувати цибулю.

Лишаємо рідину випаровуватись на середньому вогні. Приблизно на 30-40 хвилин.

«Коли рідина майже повністю випарувалась і карамель почала густіти, то або переходимо до завершального етапу, якщо ви хочете, щоб цибуля була хрумкою. Або додаємо ще менше половини склянки вина, стільки ж води, одну ложку цукру, та пів столові ложки лимонного соку. І знов випаровуємо рідину, щоб цибулька була прям солодка, ніжна, мʼяка та мармеладна», - коментує хід приготування цибулі Валерія Матрохіна.

Як смачно приготувати цибулю.

Переможниця «Мастер Шеф» попередила, що цукор може почати горіти і цього не можна допускати, адже буде присмак горілого.

Коли рідина випарувалась вдруге і цибуля готова, необхідно трохи вершкового масла.

Поєднайте його з цибулею та добре покрийте цибулю карамелю. Також необхідно додати дрібку солі.

«Якщо вийшла загуста консистенція, то додайте трішки вина і прогрійте хвилинку із карамеллю», - наостанок порадила переможнця «Мастер Шеф».

Як приготувати запіканку, яку проситимуть ще: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ