Оновіть відому класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт швидких біляшів із зеленню

Оновіть відому класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт швидких біляшів із зеленню

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити біляші за новим рецептом – вони виходять не лише ароматними, але ще й дуже соковитими.

Інгредієнти:

  • 500 г м'яса (свинина, яловичина або їхня суміш)
  • 2-3 середні картоплини
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 пучок зеленого лука
  • 2-3 зубчики часнику
  • Листи для біляшів (готові або приготовлені домашнє тісто)
  • Борошно для посипання
  • Вершкове масло для смаження

Інструкції:

Хорошо подрібніть обране вами м'ясо або просто візьміть готовий фарш, за вашим бажанням. Додайте до нього натерту на середній тертці картопля, дрібно нарізану зелену цибулю. Потім подрібнений часник, додайте сіль та перець за смаком, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Добре перемішайте суміш до отримання однорідної маси, переконайтеся, що не залишилося грудочок із приправ.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, далі розкотіть лист тіста і викладіть на нього фарш, залишивши приблизно 5 см до краю, як показано на відео. Після повільно закрутіть тісто в рулет, затисніть кінці і наріжте на шматочки.

Поверніть кожен шматочок зрізом до себе і посипте борошном.

Розкатайте кожен шматочок у тонке коло та обсмажуйте їх на вершковому маслі по 5 хвилин із кожного боку на середньому вогні. Якщо вам здається, що біляш ще не готовий, додайте по кілька хвилин на кожну сторону, зауважує "Мастер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Як заквасити капусту, щоб вона була хрумкою: рецепт від досвідчених господинь

Як правильно садити аґрус восени: садівники поділились найкращим методом

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Що не можна їсти метеозалежним людям: фахівці дали дієві поради

"Ці угоди будуть", - Isita Gaya розповіла, коли закінчиться війна з росією

Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть

Буфетниця жорстко побила дев'ятикласницю через булочку: на їжу немає грошей

Що можна виростити вдома на підвіконні восени: господині назвали найкращі варіанти

Дві години різниці з Європою: українці обурені скасуванням літнього часу

Смачнющий бісквіт із гарбузом від "Мастер Шефа" Хіменеса-Браво: простий рецепт тортика

Не чекайте першого снігу: коли потрібно переходити на зимову гуму

Нові тарифи на комуналку: що зміниться з листопада

Вони будуть тікати, вони будуть розбігатися, - військовий експерт про солдатів КНДР, яких привезли в рф на війну

Облави ТЦК змінюють звички українців: кур'єри ледве впораються із замовленнями