Паприка доповнить: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити вдома смачну м'ясну ковбасу

Паприка доповнить: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити вдома смачну м'ясну ковбасу

Суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграмах у деталях, як приготувати домашню ковбасу. За словами кулінара, з приправами та корисними лайфхаками виходить справді смачне частування.

Інгредієнти:

  • 1.1 кг м'якоті свинини (лопатка або окіст)
  • 250 г жиру
  • 200 г сирої почищеної картоплі
  • Часник (можна використовувати сушений)
  • Мускатний горіх
  • Ароматний та чорний перець
  • Сіль (9 г на 1 кг продукту)
  • 100 г крижаної води
  • Підкопчена паприка (за бажанням)
  • Натуральні оболонки для ковбаси

Інструкції:

Відкладіть приблизно 200 г м'яса і 50 г сала на наступне перекручування, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Наріжте решту м'яса та сала кубиками приблизно 1 см. Сало можна нарізати трохи дрібніше.

Використовуючи м'ясорубку або процесор, перекрутіть м'ясо, сало та сиру картоплю. Додайте спеції (часник, мускатний горіх, ароматний та чорний перець, сіль) та крижану воду. Перемішайте, навіть трохи "вибиваючи" фарш.

"Мастер Шеф" Ярославський зауважує, за бажанням, додайте підкопчену паприку.

Дайте фаршу постояти, щоб м'ясо ввібрало всі спеції.

Наповніть натуральні оболонки на 2/3, залишаючи місце для розширення у процесі приготування.

Зробіть кілька проколів у ковбасці, щоб надлишковий сік міг вийти, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин, періодично перевертаючи, щоб забезпечити рум'яну скоринку з обох боків.

При необхідності додайте трохи води на лист, щоб зберегти вологість ковбаси.

Дайте ковбасі охолонути перед подачею, зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів

Цитрусові розорять гаманці: "осінні" ціни на апельсини, мандарини та лимони

В Україні дорожчає базовий овоч: ціна підвищилася на 33%

У рішенні залучити війська КНДР до війни в Україні побачили зростаючий відчай РФ

Хочете бути стильною, але гробите себе: речі, які призведуть до алергії, запалень і навіть до зміщення органів

Рецепт лінивих чебуреків без мороки з тістом: швидко та дуже смачно