Паприка доповнить: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити вдома смачну м'ясну ковбасу

Паприка доповнить: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити вдома смачну м'ясну ковбасу

Суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграмах у деталях, як приготувати домашню ковбасу. За словами кулінара, з приправами та корисними лайфхаками виходить справді смачне частування.

Інгредієнти:

  • 1.1 кг м'якоті свинини (лопатка або окіст)
  • 250 г жиру
  • 200 г сирої почищеної картоплі
  • Часник (можна використовувати сушений)
  • Мускатний горіх
  • Ароматний та чорний перець
  • Сіль (9 г на 1 кг продукту)
  • 100 г крижаної води
  • Підкопчена паприка (за бажанням)
  • Натуральні оболонки для ковбаси

Інструкції:

Відкладіть приблизно 200 г м'яса і 50 г сала на наступне перекручування, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Наріжте решту м'яса та сала кубиками приблизно 1 см. Сало можна нарізати трохи дрібніше.

Використовуючи м'ясорубку або процесор, перекрутіть м'ясо, сало та сиру картоплю. Додайте спеції (часник, мускатний горіх, ароматний та чорний перець, сіль) та крижану воду. Перемішайте, навіть трохи "вибиваючи" фарш.

"Мастер Шеф" Ярославський зауважує, за бажанням, додайте підкопчену паприку.

Дайте фаршу постояти, щоб м'ясо ввібрало всі спеції.

Наповніть натуральні оболонки на 2/3, залишаючи місце для розширення у процесі приготування.

Зробіть кілька проколів у ковбасці, щоб надлишковий сік міг вийти, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Запікайте при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин, періодично перевертаючи, щоб забезпечити рум'яну скоринку з обох боків.

При необхідності додайте трохи води на лист, щоб зберегти вологість ковбаси.

Дайте ковбасі охолонути перед подачею, зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Нежные бендерики с мясом: идеальный рецепт для семейного ужина

Когда и как лучше обрезать плодовые деревья в октябре: советы садоводов

Возврат средств за газ: все нюансы, которые нужно знать каждому украинцу

Королева мечей и Туз мечей: тарологиня рассказала, будет ли Украина в НАТО

Ей было 13, а она на 25 лет старше: школьная учительница женилась на своей "примерной" ученице

Как вырастить на подоконнике розмарин: самый простой метод от хозяек

Боец "Азова" раскритиковал украинцев за недостаточную мобилизацию

Рецепт домашних конфет с орехами от победительницы "Мастер Шеф": лучше магазинных

Ох Заливако и проморгал: победительница шоу "Холостяк" превратилась в женщину-вамп

Доктор Комаровский рассказал, опасно ли сидеть на холодном: на что следует обратить внимание

Концерты, спортзалы, рестораны: облав ТЦК на уклонистов прибавится

Армия рф применяет новую тактику на Угледарском направлении: военный эксперт рассказал об опасности прорыва окупантов

Цитрусовые разорят кошельки: "осенние" цены на апельсины, мандарины и лимоны

В Украине дорожает базовый овощ: цена повысилась на 33%

В решении привлечь войска КНДР к войне в Украине увидели растущее отчаяние РФ