Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Розпочати свій день зірка «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна радить з французьких тостів, пише Politeka.net.

Наприклад, страви, яка має дуже цікаву назву Крок-мадам і Крок-месьє. У приготуванні страви немає нічого складного і для неї переможниця «Мастер Шеф» пропонує взяти такі інгредієнти: хліб, гірчицю, шинку, твердий сир, бешамель, яйце (для Крок-Мадам).

Підсмажуємо на пательні скибочки хлібу. Зірка «Мастер Шеф» обрала хліб для тостів.

Потім виклала хлібчик на деко, застелене пергаментом. Кожну скибочку змастила гірчицею. Додала шинку і потертий сир. Зверху накрила ще однією скибочкою підсмаженого хліба. Змастила соусом бешамель, посипала ще твердим потретим сиром і відправила у духовку.

Запікайте тости 5-7 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Сирна начинка повинна добре підрум’янитися.
Тим часомрозігрійте пательню з вершковим маслом та підсмажте яйце.

Діставши тост з духовки, викладіть яйце.

Так, єдина різниця між сендвічами Крок-мадам і Крок-месьє – це наявність яйця. У Крок-Месьє його немає, а у Крок-Мадам воно символізує ні що інше, як жіночий капелюшок.

Зазвичай для приготування цієї страви використовують тостовий хліб, але підійде батон або чіабата.

Важливий інгредієнт для тостів Крок-мадам та Крок-месьє – це французький соус бешамель. Щоб його приготувати, вам знадобляться 550 мл мл молока, 3 столові ложки вершкового масла, 2 столові ложки борошна, Дрібка солі та свіжомеленого перцю, а також дрібка меленого мускатного горіха

На сковороді розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Підсмажте протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте молоко, зменшіть вогонь і варіть близько 10 хвилин, постійно помішуючи - у соусі не повинно бути грудочок. Чим довше ви тримаєте соус на вогні, тим густішим він вийде. Готовий соус процідіть, додайте сіль і спеції.

Переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна дала дивовижний рецепт закуски.

Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.

Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів

Цитрусові розорять гаманці: "осінні" ціни на апельсини, мандарини та лимони

В Україні дорожчає базовий овоч: ціна підвищилася на 33%

У рішенні залучити війська КНДР до війни в Україні побачили зростаючий відчай РФ

Хочете бути стильною, але гробите себе: речі, які призведуть до алергії, запалень і навіть до зміщення органів

Рецепт лінивих чебуреків без мороки з тістом: швидко та дуже смачно