Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Розпочати свій день зірка «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна радить з французьких тостів, пише Politeka.net.

Наприклад, страви, яка має дуже цікаву назву Крок-мадам і Крок-месьє. У приготуванні страви немає нічого складного і для неї переможниця «Мастер Шеф» пропонує взяти такі інгредієнти: хліб, гірчицю, шинку, твердий сир, бешамель, яйце (для Крок-Мадам).

Підсмажуємо на пательні скибочки хлібу. Зірка «Мастер Шеф» обрала хліб для тостів.

Потім виклала хлібчик на деко, застелене пергаментом. Кожну скибочку змастила гірчицею. Додала шинку і потертий сир. Зверху накрила ще однією скибочкою підсмаженого хліба. Змастила соусом бешамель, посипала ще твердим потретим сиром і відправила у духовку.

Запікайте тости 5-7 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Сирна начинка повинна добре підрум’янитися.
Тим часомрозігрійте пательню з вершковим маслом та підсмажте яйце.

Діставши тост з духовки, викладіть яйце.

Так, єдина різниця між сендвічами Крок-мадам і Крок-месьє – це наявність яйця. У Крок-Месьє його немає, а у Крок-Мадам воно символізує ні що інше, як жіночий капелюшок.

Зазвичай для приготування цієї страви використовують тостовий хліб, але підійде батон або чіабата.

Важливий інгредієнт для тостів Крок-мадам та Крок-месьє – це французький соус бешамель. Щоб його приготувати, вам знадобляться 550 мл мл молока, 3 столові ложки вершкового масла, 2 столові ложки борошна, Дрібка солі та свіжомеленого перцю, а також дрібка меленого мускатного горіха

На сковороді розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Підсмажте протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте молоко, зменшіть вогонь і варіть близько 10 хвилин, постійно помішуючи - у соусі не повинно бути грудочок. Чим довше ви тримаєте соус на вогні, тим густішим він вийде. Готовий соус процідіть, додайте сіль і спеції.

Переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна дала дивовижний рецепт закуски.

Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.

Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ