Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Переможниця "Мастер Шеф" дала феєричний рецепт сніданку: обожнюють всі

Розпочати свій день зірка «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна радить з французьких тостів, пише Politeka.net.

Наприклад, страви, яка має дуже цікаву назву Крок-мадам і Крок-месьє. У приготуванні страви немає нічого складного і для неї переможниця «Мастер Шеф» пропонує взяти такі інгредієнти: хліб, гірчицю, шинку, твердий сир, бешамель, яйце (для Крок-Мадам).

Підсмажуємо на пательні скибочки хлібу. Зірка «Мастер Шеф» обрала хліб для тостів.

Потім виклала хлібчик на деко, застелене пергаментом. Кожну скибочку змастила гірчицею. Додала шинку і потертий сир. Зверху накрила ще однією скибочкою підсмаженого хліба. Змастила соусом бешамель, посипала ще твердим потретим сиром і відправила у духовку.

Запікайте тости 5-7 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Сирна начинка повинна добре підрум’янитися.
Тим часомрозігрійте пательню з вершковим маслом та підсмажте яйце.

Діставши тост з духовки, викладіть яйце.

Так, єдина різниця між сендвічами Крок-мадам і Крок-месьє – це наявність яйця. У Крок-Месьє його немає, а у Крок-Мадам воно символізує ні що інше, як жіночий капелюшок.

Зазвичай для приготування цієї страви використовують тостовий хліб, але підійде батон або чіабата.

Важливий інгредієнт для тостів Крок-мадам та Крок-месьє – це французький соус бешамель. Щоб його приготувати, вам знадобляться 550 мл мл молока, 3 столові ложки вершкового масла, 2 столові ложки борошна, Дрібка солі та свіжомеленого перцю, а також дрібка меленого мускатного горіха

На сковороді розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Підсмажте протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте молоко, зменшіть вогонь і варіть близько 10 хвилин, постійно помішуючи - у соусі не повинно бути грудочок. Чим довше ви тримаєте соус на вогні, тим густішим він вийде. Готовий соус процідіть, додайте сіль і спеції.

Переможниця "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна дала дивовижний рецепт закуски.

Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.

Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Нежные бендерики с мясом: идеальный рецепт для семейного ужина

Когда и как лучше обрезать плодовые деревья в октябре: советы садоводов

Возврат средств за газ: все нюансы, которые нужно знать каждому украинцу

Королева мечей и Туз мечей: тарологиня рассказала, будет ли Украина в НАТО

Ей было 13, а она на 25 лет старше: школьная учительница женилась на своей "примерной" ученице

Как вырастить на подоконнике розмарин: самый простой метод от хозяек

Боец "Азова" раскритиковал украинцев за недостаточную мобилизацию

Рецепт домашних конфет с орехами от победительницы "Мастер Шеф": лучше магазинных

Ох Заливако и проморгал: победительница шоу "Холостяк" превратилась в женщину-вамп

Доктор Комаровский рассказал, опасно ли сидеть на холодном: на что следует обратить внимание

Концерты, спортзалы, рестораны: облав ТЦК на уклонистов прибавится

Армия рф применяет новую тактику на Угледарском направлении: военный эксперт рассказал об опасности прорыва окупантов

Цитрусовые разорят кошельки: "осенние" цены на апельсины, мандарины и лимоны

В Украине дорожает базовый овощ: цена повысилась на 33%

В решении привлечь войска КНДР к войне в Украине увидели растущее отчаяние РФ