Подарує багато сил та енергії: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт пікантного супу для одужання

Подарує багато сил та енергії: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт пікантного супу для одужання

Ектор Хіменес-Браво, суддя популярного кулінарного проекту "Мастер Шеф" та досвідчений вчитель кулінарного мистецтва, дав рецепт колумбійського супу Ахіако на своїй сторінці у Instagram.

"У мене є чудовий рецепт супу з Колумбії, який допоможе відновити водний баланс та подарує вам силу та енергію", - ділився "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.

Ось список інгредієнтів для приготування цього супу:

  • 2 великі курячі грудки
  • 1 велика цибуля
  • 5 зубців часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 столова ложка меленого перцю
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 4 склянки курячого бульйону
  • 0,5 кілограма картоплі
  • 1,5 склянки заморожених зерен кукурудзи
  • 1 пучок кінзи
  • 1 пучок зеленого лука
  • 2 столові ложки сушеного орегано
  • 2 авокадо
  • 1/2 склянки сметани
  • 1/2 склянки подрібненої кінзи
  • 2 столові ложки каперсів

А ось послідовність приготування супу:

У глибокій мисці змішайте курку, нарізану цибулю, подрібнений часник, сіль та перець. Закрийте миску кришкою і залиште в холодильнику на добу, щоб курка насочилася ароматами, додає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте курку разом з маринадом і підрум'яньте кожну сторону протягом 6 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, полийте курку курячим бульйоном і збільшіть вогонь. Коли суміш закипить, зменшіть вогонь, накрийте кришкою каструлю і тушкуйте курку доти, доки вона не стане м'якою, приблизно 30 хвилин.

Перекладіть курку на окрему тарілку та видаліть шкіру. Відставте бульйон. Наріжте м'ясо курки на смужки і позбавтеся кісток, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Покладіть картоплю в каструлю з рідиною, що залишилася. Покрийте кришкою каструлю і варіть картоплю 5 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво ділиться, додайте в каструлю заморожені зерна кукурудзи, дрібно нарізану кінзу, зелену цибулю та сушений орегано. Тушіть суп ще 20 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Видаліть кінзу і зелену цибулю, потім поверніть курку в суп і тушкуйте ще кілька хвилин, щоб курка прогрілася.

Подавайте суп із нарізаними авокадо, сметаною та подрібненою кінзою, посипаний каперсами.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ