Подарує багато сил та енергії: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт пікантного супу для одужання

Подарує багато сил та енергії: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт пікантного супу для одужання

Ектор Хіменес-Браво, суддя популярного кулінарного проекту "Мастер Шеф" та досвідчений вчитель кулінарного мистецтва, дав рецепт колумбійського супу Ахіако на своїй сторінці у Instagram.

"У мене є чудовий рецепт супу з Колумбії, який допоможе відновити водний баланс та подарує вам силу та енергію", - ділився "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво.

Ось список інгредієнтів для приготування цього супу:

  • 2 великі курячі грудки
  • 1 велика цибуля
  • 5 зубців часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 столова ложка меленого перцю
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 4 склянки курячого бульйону
  • 0,5 кілограма картоплі
  • 1,5 склянки заморожених зерен кукурудзи
  • 1 пучок кінзи
  • 1 пучок зеленого лука
  • 2 столові ложки сушеного орегано
  • 2 авокадо
  • 1/2 склянки сметани
  • 1/2 склянки подрібненої кінзи
  • 2 столові ложки каперсів

А ось послідовність приготування супу:

У глибокій мисці змішайте курку, нарізану цибулю, подрібнений часник, сіль та перець. Закрийте миску кришкою і залиште в холодильнику на добу, щоб курка насочилася ароматами, додає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте курку разом з маринадом і підрум'яньте кожну сторону протягом 6 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, полийте курку курячим бульйоном і збільшіть вогонь. Коли суміш закипить, зменшіть вогонь, накрийте кришкою каструлю і тушкуйте курку доти, доки вона не стане м'якою, приблизно 30 хвилин.

Перекладіть курку на окрему тарілку та видаліть шкіру. Відставте бульйон. Наріжте м'ясо курки на смужки і позбавтеся кісток, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Покладіть картоплю в каструлю з рідиною, що залишилася. Покрийте кришкою каструлю і варіть картоплю 5 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво ділиться, додайте в каструлю заморожені зерна кукурудзи, дрібно нарізану кінзу, зелену цибулю та сушений орегано. Тушіть суп ще 20 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Видаліть кінзу і зелену цибулю, потім поверніть курку в суп і тушкуйте ще кілька хвилин, щоб курка прогрілася.

Подавайте суп із нарізаними авокадо, сметаною та подрібненою кінзою, посипаний каперсами.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ