Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Синабони – це чудові булочки з корицею та вершковим кремом, їх можна приготувати за спрощеним рецептом, який допоможе створити смачний десерт, розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти для тесту:

  • 250 мл теплого молока
  • 23 г пресованих дріжджів або 8 г сухих
  • 70 г цукру
  • 2 яйця
  • 80 г розтопленого вершкового масла (82% жирності), кімнатної температури
  • Цедра одного середнього лимона
  • Підлога пакетика ваніліну
  • Дрібка солі
  • 550 г борошна

Приготування тіста:

У тепле молоко додайте дріжджі та столову ложку цукру (із загальної кількості). Перемішайте. Додайте 100 г борошна (із загальної кількості) і ретельно перемішайте. Залишіть опару в теплому місці на 10 хвилин.

В опару додайте яйця, цукор, що залишився, цедру лимона і розтоплене масло. Перемішайте до однорідності. Поступово додайте борошно, спочатку вимішуючи тісто ложкою, а потім, коли воно стане більш щільним, продовжуйте вимішувати руками на робочій поверхні.

Вимішуйте тісто 7-8 хвилин, поки воно не стане м'яким і еластичним, і не буде липнути до рук. Викладіть тісто в чисту ємність, змащену маслом, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 годину для підйому.

Начинка:

  • 100 г цукру
  • 6 г меленої кориці
  • 40 г вершкового масла

Приготування начинки:

Розкотіть тісто у тонкий прямокутний пласт. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом. Поступово присипте корицею і цукром.

Поверніть тісто в рулет і ретельно закріпіть краї. Наріжте рулет на 7-10 рівних частин. Викладіть булочки на лист, застелений пергаментним папером, залишивши невелику відстань між ними. Дайте булочкам постояти 30 хвилин.

Змастіть булочки сумішшю яйця та 1 столової ложки води. Розігрійте духовку до 180 °C. Випікайте булочки 27-30 хвилин до золотистого кольору.

крем:

  • 120 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 40 г цукрової пудри

Вершковий сир, олія та цукрову пудру кімнатної температури збивайте міксером 30 секунд до отримання однорідної маси. Гарячі булочки відразу покрийте кремом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ