Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Повітряні та солодкі: рецепт солодких синабонів із домашнім кремом, готуються дуже легко

Синабони – це чудові булочки з корицею та вершковим кремом, їх можна приготувати за спрощеним рецептом, який допоможе створити смачний десерт, розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти для тесту:

  • 250 мл теплого молока
  • 23 г пресованих дріжджів або 8 г сухих
  • 70 г цукру
  • 2 яйця
  • 80 г розтопленого вершкового масла (82% жирності), кімнатної температури
  • Цедра одного середнього лимона
  • Підлога пакетика ваніліну
  • Дрібка солі
  • 550 г борошна

Приготування тіста:

У тепле молоко додайте дріжджі та столову ложку цукру (із загальної кількості). Перемішайте. Додайте 100 г борошна (із загальної кількості) і ретельно перемішайте. Залишіть опару в теплому місці на 10 хвилин.

В опару додайте яйця, цукор, що залишився, цедру лимона і розтоплене масло. Перемішайте до однорідності. Поступово додайте борошно, спочатку вимішуючи тісто ложкою, а потім, коли воно стане більш щільним, продовжуйте вимішувати руками на робочій поверхні.

Вимішуйте тісто 7-8 хвилин, поки воно не стане м'яким і еластичним, і не буде липнути до рук. Викладіть тісто в чисту ємність, змащену маслом, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 годину для підйому.

Начинка:

  • 100 г цукру
  • 6 г меленої кориці
  • 40 г вершкового масла

Приготування начинки:

Розкотіть тісто у тонкий прямокутний пласт. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом. Поступово присипте корицею і цукром.

Поверніть тісто в рулет і ретельно закріпіть краї. Наріжте рулет на 7-10 рівних частин. Викладіть булочки на лист, застелений пергаментним папером, залишивши невелику відстань між ними. Дайте булочкам постояти 30 хвилин.

Змастіть булочки сумішшю яйця та 1 столової ложки води. Розігрійте духовку до 180 °C. Випікайте булочки 27-30 хвилин до золотистого кольору.

крем:

  • 120 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • 40 г цукрової пудри

Вершковий сир, олія та цукрову пудру кімнатної температури збивайте міксером 30 секунд до отримання однорідної маси. Гарячі булочки відразу покрийте кремом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ