Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Бенто-тортиз простим декором та милезними написами на сьогоднішній день здобули шалену популярність у всьому світі. Цей десерт компактний і поміщається у невеличку коробку, ідеальну для ланчу. Міні-торти дуже зручно брати з собою, подарувати як приємний сюрприз або насолоджуватися самому, коли потрібно трішки підняти настрій.

Інгрідієнти для тіста:

  • Два яйця,
  • 60 г цукру,
  • Одна щіпотка солі,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракту
  • 60 г муки.

Інгрідієнти для начинки:

  • 100 г вершкового масла,
  • 70 г цукрової пудри,
  • 300 г крем-сиру,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракта,
  • 1-2 краплі харчового барвника,
  • 50 мл молока,
  • 1 ст. л. цукру,
  • 100 г конфітюру,
  • Кондитерська посипка.

Приготування: Спочатку розігрійте духовку до 170 °С і викладіть дві круглі форми діаметром 12–15 см папером для випікання. За допомогою міксера вбийте яйця з цукром і сіллю до отримання світлої та пишної маси. Додайте ванільний екстракт і ще раз перемішайте. Поступово просійте борошно, додаване частинами, і лопаткою перемішуйте до однорідності. Розподіліть тісто між підготовленими формами.

Випікайте бісквіти протягом 15-20 хвилин або до готовності. Вийміть їх з форм і дозвольте повністю охолонути. Кожен бісквіт розріжте пополам. За допомогою міксера вбийте вершкове масло до м'якої світлої маси, додайте цукрову пудру. Потім додайте крем-сир кімнатної температури та ваніль і продовжуйте збивати міксером до однорідності.

Відділіть невелику порцію крему та змішайте її із харчовим барвником. Решту крему перенесіть у кондитерський мішок. Розігріте молоко та змішайте його із цукром. Просочіть один корж молоком та розподіліть тонкий шар крему. На край коржа нанесіть трошки крему, утворюючи невеликий борт.

Покладіть в центр конфітюр, покрийте його тонким шаром крему. Покладіть сверху другий корж та просочіть його молоком. Покрийте верх та боки торта шаром крему та вирівняйте поверхню. Повторіть цей процес для другого торта. Поставте у холодильник на 1-2 години. Прикрасьте охолоджені торти зафарбованим кремом та кондитерською посипкою.

Оригінальна окрошка, яка всіх здивує: Хіменес-Браво поділився власним рецептом.

Смакота з цвітною капустою: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" показав легкий рецепт.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: "Стефанію" мають знати напам’ять

Отримати не можна забрати: ВПО назвали умови для оформлення субсидії на опалювальний сезон

Медовик із ягодами: "Мастер Шеф" розповів, як зробити торт із насиченим медовим смаком

Melovin заліз у ванну голяка, і взявся позувати: красу не приховала навіть піна

Синоптики попередили про затоки арктичного повітря: оголошено, чого очікувати від погоди

На уроки після повітряних тривог: чи варто відправляти дітей до школи – думка експерта

Відкупитися не вдасться: антикорупційні органи представили новий закон після скандалу з попереднім

Які квіти потрібно садити восени: швидко приживуться і пишно зацвітуть навесні

Гроші на навчання: хто з школярів отримає нову допомогу

Рецепт оригінальної закуски з яєць від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: просто та смачно

Водіям готують радикальні зміни: більше не виписуватимуть дрібні штрафи – просто відберуть права

Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики

Доведеться віддати 270 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на свинячий ошийок, грудинку та шашлик

Емоційний підйом та фінансові питання: астрологічний прогноз на 12 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Чому 12 жовтня не можна запитувати "хто там?" і треба боятися зорепадів: прикмети та заборони на Андроніка