Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Простий рецепт бенто-торта: як приготувати та прикрасити популярний десерт

Бенто-тортиз простим декором та милезними написами на сьогоднішній день здобули шалену популярність у всьому світі. Цей десерт компактний і поміщається у невеличку коробку, ідеальну для ланчу. Міні-торти дуже зручно брати з собою, подарувати як приємний сюрприз або насолоджуватися самому, коли потрібно трішки підняти настрій.

Інгрідієнти для тіста:

  • Два яйця,
  • 60 г цукру,
  • Одна щіпотка солі,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракту
  • 60 г муки.

Інгрідієнти для начинки:

  • 100 г вершкового масла,
  • 70 г цукрової пудри,
  • 300 г крем-сиру,
  • 1/2 ч. л. ванільного естракта,
  • 1-2 краплі харчового барвника,
  • 50 мл молока,
  • 1 ст. л. цукру,
  • 100 г конфітюру,
  • Кондитерська посипка.

Приготування: Спочатку розігрійте духовку до 170 °С і викладіть дві круглі форми діаметром 12–15 см папером для випікання. За допомогою міксера вбийте яйця з цукром і сіллю до отримання світлої та пишної маси. Додайте ванільний екстракт і ще раз перемішайте. Поступово просійте борошно, додаване частинами, і лопаткою перемішуйте до однорідності. Розподіліть тісто між підготовленими формами.

Випікайте бісквіти протягом 15-20 хвилин або до готовності. Вийміть їх з форм і дозвольте повністю охолонути. Кожен бісквіт розріжте пополам. За допомогою міксера вбийте вершкове масло до м'якої світлої маси, додайте цукрову пудру. Потім додайте крем-сир кімнатної температури та ваніль і продовжуйте збивати міксером до однорідності.

Відділіть невелику порцію крему та змішайте її із харчовим барвником. Решту крему перенесіть у кондитерський мішок. Розігріте молоко та змішайте його із цукром. Просочіть один корж молоком та розподіліть тонкий шар крему. На край коржа нанесіть трошки крему, утворюючи невеликий борт.

Покладіть в центр конфітюр, покрийте його тонким шаром крему. Покладіть сверху другий корж та просочіть його молоком. Покрийте верх та боки торта шаром крему та вирівняйте поверхню. Повторіть цей процес для другого торта. Поставте у холодильник на 1-2 години. Прикрасьте охолоджені торти зафарбованим кремом та кондитерською посипкою.

Оригінальна окрошка, яка всіх здивує: Хіменес-Браво поділився власним рецептом.

Смакота з цвітною капустою: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" показав легкий рецепт.

Ароматний шашлик, який можна приготувати вдома: рецепт на будь-який стіл.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ